YusufTheBolt
80+ Bronze
- Katılım
- 14 Mart 2023
- Mesajlar
- 1,312
- Reaksiyon skoru
- 1,097
İyi günler arkadaşlar. Yaklaşık 1 ay önce Hepsiburada'dan Hem Hepsipay limitimi hemde kredi kartımı kullanarak AMD Radeon RX 7900 XTX Gaming 24 GB GDDR6 384 Bit Ekran Kartı aldım 38.999TL'ye.
Yaklaşık 7 günlük bir kargo serüveninden sonra kargo elime ıslanmış ve parçalanmış olarak ulaştı. Bende kabul etmedim ama kargo firması(Yurtiçi) Teslim girmiş.
Ürününün yarısını Hepsipay ile ödediğim ve erteleme kullandığım için yaklaşık 4300 TL bir işlem ve taksitlendirme ücreti yansıdı.
Eğer para iadesi isteseydim hepsi Hepsipay'a yatacağı ama taksitler kalacağı için boşu boşuna 4300TL ödeyecektim.
Tabi ki iptal hakkımı kullanmak istedim ama Hepsiburada kargonun teslim gözüktüğü için denetim yapılması gerektiğine karar verdi ve bunun daha önceden başıma geldiği için ne kadar uzun sürdüğünü biliyorum.
Tabi önce THH'ye başvurmak istedim ama 3-6 ayda çözüm bulduklarında geri ödeme alsam da paranın bir kıymeti kalmayacak.
Bugün görüştüğüm bir Dpay yetkilisi bana istersem farklı bir ürün alabileceğimi söyledi. Belirtiği ürünlerin içinde işe yarar sadece
Sapphire RX 7700 XT Pulse Gaming Amd 12GB GDDR6 Ekran Kartı
AMD Ryzen 5500 işemci var.
Bana istersem 3 adet 7700xt ve 1 adet 5500 işlemci yollayabileceklerini söylediler.
Siz olsanız kabul eder misiniz?
Bu kadar ekran kartını ne yapacaksanız derseniz normalde toplar kasa olarak satarım ama hiç 7bin serisi toplamadım ve genelde küçük kasalar toplarım.
Hatta isteyen olursa buradan da uyguna verebilirim. İletişime geçersiniz.
Acaba mantıklı mı? Yoksa denetim ve THH yoluna mı gitmeli?