Neler Yeni

CPU Fan kontrol edemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kürşat
Selamlar herkese.
DARK Kule tipi soğutucum var. Fanı da doğal olarak CPUfan soketine takılı. Ancak Cpu fan soketine takılı iken Armoury Crate üzerinden hız ayarı yapamıyorum. Chasi Fan 2 soketine bağlı olan kasa fanlarımı istediğim gibi kontrol edebiliyorum. İşlemci fanını CPUFAN soketinden çıkartıp Chasi FAN 1 soketine takınca kontrol edebiliyorum ancak cpu fan soketindeyken bir türlü kontrol edemiyorum. Anakartım Asus prime b450m A-2. yardımcı olabilirseniz sevinrim.
İyi Forumlar.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,351
İsim
Hacı
3 pin mi 4 pin mi girişi?

Rabel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hulusi inci
4 pinli fan kullanmalısın sendeki 3 pinli büyük ihtimal, fanı güç kaynağına değil anakarttaki yere takıalcak şekilde 4 pinli seç ve fanını değiştir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 pinli fan kullanmalısın sendeki 3 pinli büyük ihtimal, fanı güç kaynağına değil anakarttaki yere takıalcak şekilde 4 pinli seç ve fanını değiştir
Hocam dediğiniz şekilde. 4 pinli fan ve olması gerektiği gibi Anakarttaki 4 pinli cpu fan soketine takılı.

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mehmet yaman
Armoury Crate'i yüklemediğin bir önceki zamana windows'u geri alıp, Bios üzerinden ayarlarınızı yapıp dener misiniz? Geri döndüremiyorsanız eğer bu uygulamayı kaldırıp, tekrar deneyin. Uygulama biraz sorunlu, kaldıramayabilirsiniz, belli servisleride kapatmak gerekecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Servisin adının AsusFanControlService olması lazım. SC delete "AsusFanControlService" Komutu cmd'den Yönetici olarak çalıştırıp, o şekilde uygulayın. Veya format atarak temiz bir kurulum yaparak Armoury uygulamasını yüklemeden, işlem yapın.

Top Bottom