Neler Yeni

Bilgisayarımın internet sorununu nasıl çözerim

Ps4cü35

80+ Bronze
Dostlar selam her şey tamam pc tamam yalnız şöyle bir problem var evde modem ile pc nih arasında 5-6 m var 1 duvar var şimdi ben buraya ne almalıyım modemin yanında 45 Mbps internetim var yani nasıl bir cihaz almalıyım USB mi alayım Adaptör mü alayım yani ne almalıyım Max 1K bütçe var yardımcı olursanız sevinirim

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Burhan Bey
Kablo ile bağlanmayı (ethernet) neden düşünmüyorsunuz?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Erdem
Dostlar selam her şey tamam pc tamam yalnız şöyle bir problem var evde modem ile pc nih arasında 5-6 m var 1 duvar var şimdi ben buraya ne almalıyım modemin yanında 45 Mbps internetim var yani nasıl bir cihaz almalıyım USB mi alayım Adaptör mü alayım yani ne almalıyım Max 1K bütçe var yardımcı olursanız sevinirim
Bana yazmamakla ayıp ettin :D Ben şundan aldım hız testi aşağıda ama yan odada router var bende. Ben 1k'ya almıştım zam gelmiş.
1732192774826.png

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Erdem

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Erdem
İnternete hız kazandırıyor mu? bana öyle bir şey lazım hem hız sinyal kazandıracak hem de masaüstü Pc me bağlanabilecek
ASUS B650M-R değil mi anakartın? Benimle aynı anakarta sahipsin bir kere kablosuz ağ istiyorsan bunu alman lazım ama hız kazandırmaz. Repeater filan alma bir işe yaramıyor. Ya modemini router'a bağlayacaksın sinyal kaliten artar ya da tp link deco alacaksın birisini modeme bağlayacaksın diğerine odana koyu kasaya bağlayacaksın.

Top Bottom