Scroll sorunu var evet. 3kere değişim yapıldı, sonuncuda iade edip gpx2 geçtim. Bilkom garantisi altında olanlardan alırsan servis çok hızlı çalışıyor.parasına değer mi? son zamanlarda scroll sorunları falan duydum, kulaklığım razer zaten güveniyorum aslında ama bu kadar para veripte garantiymiş servismiş uğraşmak istemiyorum, alınır mı sizce?
Sen hiç düşünme ben 2 3 ay düşündüm ve en sonunda DAV3 pro aldım. Zaten bundan önce DAV2 kullanıyordum elime uyduğu için.kesinlikle alınır boşuna zaman harcama ben çok harcadımparasına değer mi? son zamanlarda scroll sorunları falan duydum, kulaklığım razer zaten güveniyorum aslında ama bu kadar para veripte garantiymiş servismiş uğraşmak istemiyorum, alınır mı sizce?
seri numarası neydi hocam sizin mouseın galiba yeni üretilenler de düzelmişScroll sorunu var evet. 3kere değişim yapıldı, sonuncuda iade edip gpx2 geçtim. Bilkom garantisi altında olanlardan alırsan servis çok hızlı çalışıyor.
Ben ilk çıktığında amazondan almıştım 3ay önce de en son servise gittiğinde para iadesi istedim, seri numarasını bilmiyorum. Son gelen ocak gibi falan gelmişti elime sanırım.seri numarası neydi hocam sizin mouseın galiba yeni üretilenler de düzelmiş
viper al cano o zaman dav3 vardı bende benimde el 17 cm civaı büyük gelir sanada viper al sen.elimi ölçünce 17 cm falan çıktı ama tutuşum palm, kallavi mouselar kullanmaktan bıktım valla.
hocam kucuk gelecegine buyuk gelsin sorun olmaz, bu arada konudan bagimsiz 2200 tl'ye vgn f1 pro nasıldır? onu alasımda var ama almazsam butce artirip dav3 pro alacagim gibiviper al cano o zaman dav3 vardı bende benimde el 17 cm civaı büyük gelir sanada viper al sen.
viper da kullanmıştım daha iyi