Neler Yeni

Razer deathadder v3 pro nasıldır

lonelyboy

80+
parasına değer mi? son zamanlarda scroll sorunları falan duydum, kulaklığım razer zaten güveniyorum aslında ama bu kadar para veripte garantiymiş servismiş uğraşmak istemiyorum, alınır mı sizce?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,861
İsim
yusuf ecer
parasına değer mi? son zamanlarda scroll sorunları falan duydum, kulaklığım razer zaten güveniyorum aslında ama bu kadar para veripte garantiymiş servismiş uğraşmak istemiyorum, alınır mı sizce?
Scroll sorunu var evet. 3kere değişim yapıldı, sonuncuda iade edip gpx2 geçtim. Bilkom garantisi altında olanlardan alırsan servis çok hızlı çalışıyor.

teazartz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Tarık
Sen hiç düşünme ben 2 3 ay düşündüm ve en sonunda DAV3 pro aldım. Zaten bundan önce DAV2 kullanıyordum elime uyduğu için.kesinlikle alınır boşuna zaman harcama ben çok harcadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve bende hiç sıkıntı çıkmadı 5 6 aydır kullanıyorum

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Scroll tuşunu sürekli baskılı bir şekilde kullanırsanız problem yaratmayan bir mouse yok. Bunun dışı v3 pro kullanıyorum bayadır bir problem çıkmadı.

lonelyboy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Scroll sorunu var evet. 3kere değişim yapıldı, sonuncuda iade edip gpx2 geçtim. Bilkom garantisi altında olanlardan alırsan servis çok hızlı çalışıyor.
seri numarası neydi hocam sizin mouseın galiba yeni üretilenler de düzelmiş

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Alabileceğin en iyi farelerden biri.

gokdnzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gökdeniz
elin büyükse dav3 al değilse viper al

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,861
İsim
yusuf ecer
seri numarası neydi hocam sizin mouseın galiba yeni üretilenler de düzelmiş
Ben ilk çıktığında amazondan almıştım 3ay önce de en son servise gittiğinde para iadesi istedim, seri numarasını bilmiyorum. Son gelen ocak gibi falan gelmişti elime sanırım.

gokdnzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gökdeniz
elimi ölçünce 17 cm falan çıktı ama tutuşum palm, kallavi mouselar kullanmaktan bıktım valla.
viper al cano o zaman dav3 vardı bende benimde el 17 cm civaı büyük gelir sanada viper al sen.

viper da kullanmıştım daha iyi

lonelyboy

80+
viper al cano o zaman dav3 vardı bende benimde el 17 cm civaı büyük gelir sanada viper al sen.

viper da kullanmıştım daha iyi
hocam kucuk gelecegine buyuk gelsin sorun olmaz, bu arada konudan bagimsiz 2200 tl'ye vgn f1 pro nasıldır? onu alasımda var ama almazsam butce artirip dav3 pro alacagim gibi

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
ben sanırsam 1 yıldan fazladır kullanıyorum cok memnunum

Top Bottom