Neler Yeni

Hepsiburada anakart iadesi yardım

w3ntzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yılmaz Çekiç
Arkadaşlar merhaba ben anakart aldım hepsiburada resmi satıcısından anakartın işlemci pinleri konumları değişik şekilde 3 adet eğri varmış tabi ben pinleri koruyan o siyah kısmı sökünce farkettim yani paketi açmış bulundum şimdi geri iadeye yolladım sizce iade kabul ederler mi etmezler ise nasıl bi yol izlemeliyim edilmesi icin en kötü değişimi için.

epalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Durmuş T.
Anakart ne hangi model? 14 gün içinde sorgusuz iaden var. Belki sana da gelen iade üründür.

macelian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
İsmail
Arkadaşlar merhaba ben anakart aldım hepsiburada resmi satıcısından anakartın işlemci pinleri konumları değişik şekilde 3 adet eğri varmış tabi ben pinleri koruyan o siyah kısmı sökünce farkettim yani paketi açmış bulundum şimdi geri iadeye yolladım sizce iade kabul ederler mi etmezler ise nasıl bi yol izlemeliyim edilmesi icin en kötü değişimi için.
İade edilmez ise bile garanti değişim veya iade yapabilir

w3ntzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yılmaz Çekiç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI B650M GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WI-FI 6E mATX
14 gün iade konusuna şunu ekliyorum emin misiniz bir de satıcı resmi hepsiburada satıcısı hepsiburada müşteri hizmetlerini arayıp destek isteyeyim mi ucuz bir anakart değil.
Hepsiburada’dan satın aldığınız ürünleri* teslim aldığınıztarihten itibaren 14 gün içerisinde ücretsiz ve kolayca iade edebilirsiniz.

*Cayma hakkı olan ürünlerde geçerlidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade edilmez ise bile garanti değişim veya iade yapabilir
Bana kullanıcı hatası diye geri yollarlar ise ne yapabilirim? Garantiden değişim veya iade için

Anakart ne hangi model? 14 gün içinde sorgusuz iaden var. Belki sana da gelen iade üründür.
Bu arada kutudan anakarta sabitleme videoları çıkmamıştı ama elimde ne kanıt var ne video

macelian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
İsmail
MSI B650M GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WI-FI 6E mATX
14 gün iade konusuna şunu ekliyorum emin misiniz bir de satıcı resmi hepsiburada satıcısı hepsiburada müşteri hizmetlerini arayıp destek isteyeyim mi ucuz bir anakart değil.
Hepsiburada’dan satın aldığınız ürünleri* teslim aldığınıztarihten itibaren 14 gün içerisinde ücretsiz ve kolayca iade edebilirsiniz.

*Cayma hakkı olan ürünlerde geçerlidir.

Bana kullanıcı hatası diye geri yollarlar ise ne yapabilirim? Garantiden değişim veya iade için

Bu arada kutudan anakarta sabitleme videoları çıkmamıştı ama elimde ne kanıt var ne video
Hocam bu konu hakkında bir şey diyemem ama böyle önemli ürünler için video çekip açmanız sizin faydanıza umarım işniiz halolur

epalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Durmuş T.
Anakart sabitleme vidaları kutudan çıkmaz kasa ile gelir, kutu daha önce açılmış mıydı anakart poşetinden daha önce çıkmış vs. durumu var mıydı siz biliyorsunuz.

w3ntzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yılmaz Çekiç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart kutusu daha önce acılmamış gibiydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,117
Üyeler
161,213
Son üye
Semih Akaslan
Top Bottom