Neler Yeni

Yardım S.T.A.L.K.E.R 2 Oynayabilir Miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Yunus
Merhabalar STALKER 2 oyununu oynayabilir miyim bu ekran kartı ile oynamış olan biri var mı? Ona göre indirmeyi düşünüyorum 4GB VRAM de çok boğulma olur mu? Satın Almalı Mıyım?
İşlemci i5 11400 RAM 24GB DDR4 3200MHz bunlar gayet kafi ama VRAM 4GB.

Ekran görüntüsü 2024-11-21 040552.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf can duman
1732152833389.png
Sistem gereksinimleri nedeniyle çok konuşulmuştu. Çıkarım yapabilirsin. Grafik ayarlarına göre gereksinimlerde çok uçuk farklar var. Optimizasyonu patlak muhtemelen oyunun. Zamanla daha optimize olur mu ? Olursa ne kadar olur bilemem..
Merhabalar STALKER 2 oyununu oynayabilir miyim bu ekran kartı ile oynamış olan biri var mı? Ona göre indirmeyi düşünüyorum 4GB VRAM de çok boğulma olur mu? Satın Almalı Mıyım?

umut03848

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut
Dar Boğaz Yaşarsın Gibime Geliyor En Kötü 16 GB Yapsan Seni Rahat Taşır Ben battlefield 2042 Oynarken 20- 30 Arası Ram Kulanıyordu
Ve 2k Da Oynıçaksan O Ekran Kartına Fazla Gele Bilir Dar Boğaz Yaşarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dar Boğaz Yaşarsın Gibime Geliyor En Kötü 16 GB Yapsan Seni Rahat Taşır Ben battlefield 2042 Oynarken 20- 30 Arası Ram Kulanıyordu
Ve 2k Da Oynıçaksan O Ekran Kartına Fazla Gele Bilir Dar Boğaz Yaşarsın
RAM 24GB zaten sıkıntı ekran kartı 4GB ondan.
Sistem gereksinimleri nedeniyle çok konuşulmuştu. Çıkarım yapabilirsin. Grafik ayarlarına göre gereksinimlerde çok uçuk farklar var. Optimizasyonu patlak muhtemelen oyunun. Zamanla daha optimize olur mu ? Olursa ne kadar olur bilemem..
Yani şu an yüklesem çok mu berbat olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yolcu arslan
Sistem Win10-21h2 RTX3060 ile Stalker2 de 90-110 fps arası alıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf can duman
RAM 24GB zaten sıkıntı ekran kartı 4GB ondan.

Yani şu an yüklesem çok mu berbat olur?
Yani oyun için bir bütçe ayırmışsın deneyip görmen daha yararlı olur. Ha dersen ki bu para kritik benim için harcarsam ve oynayamazsam sıkıntı çekerim bir süre diyorsan bence ileri zamanda alabilirsin öncesinde de gidip 2. el 3060 falan çekersin epey ucuza oynarsın bir sürede götürür seni fakat dediğim gibi o para seni yormayacaksa al indir dene

fubao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Alkan
Oyun Gamepass'te var oradan deneyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Yunus
Yani oyun için bir bütçe ayırmışsın deneyip görmen daha yararlı olur. Ha dersen ki bu para kritik benim için harcarsam ve oynayamazsam sıkıntı çekerim bir süre diyorsan bence ileri zamanda alabilirsin öncesinde de gidip 2. el 3060 falan çekersin epey ucuza oynarsın bir sürede götürür seni fakat dediğim gibi o para seni yormayacaksa al indir dene
Saolasın kral laptop olmasa 3060 alırdım da laptop var. Ama korsan deneyim o zaman ilk olarak sonrasında satın alıyım oynatır ise.
Oyun Gamepass'te var oradan deneyebilirsin.
Tamamdır bakacağım gamepass e de. Saolasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci, RAM iyi de 4 GB VRAM sorun çıkarır gibi görünüyor.

Aynı şeyi düşünüyorum ondan kaldım ama bir önden korsan deneyeceğim diye düşünüyorum baktım oynatıyor alırım. Laptop olmasa kartı değiştirirdim de laptop olduğu için nanay.

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Musa
İşlemci, RAM iyi de 4 GB VRAM sorun çıkarır gibi görünüyor.

Rx 580 nere 3050 nere 3050 daha güçlü kart daha yeni kart 1080p mediumda oynar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim sen yükle düşük ayarda olsa oyna keyfine bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf can duman
Ekonomik durumlar insanları çok kötü tercihlere itiyor maalesef üzücü durum laptop'ın en kralından bile gaming pc olmaz....

Top Bottom