Einstein
80+ Platinum
Dahası
Kaldır kısmına tıkla. sonra disk yönetimine girip tekrar kontrol et.
Kaldır kısmına tıkla. sonra disk yönetimine girip tekrar kontrol et.
Hocam kaldır kısmına tıkladığım zaman kaldırmıyor hata veriyor ve mavi ünlem işareti çıktı havuz için.Kaldır kısmına tıkla. sonra disk yönetimine girip tekrar kontrol et.
Ekran görüntüsü at bakalım.Hocam kaldır kısmına tıkladığım zaman kaldırmıyor hata veriyor ve mavi ünlem işareti çıktı havuz için.
Havuzdan sürücü kaldıralamıyor dedi.Ekran görüntüsü at bakalım.
Evet havuzu sil kısmına tıkla. Sonra disk yönetimine girip tekrar kontrol et.Havuzdan sürücü kaldıralamıyor dedi.
Hocam acaba aşağıdaki Samsung SSD'ye değil de yukarıdakine mi havuzu kaldır yapıcam ?
Oldu hocam valla çok teşekkür ederimEvet havuzu sil kısmına tıkla. Sonra disk yönetimine girip tekrar kontrol et.
Rica ederim. Ayrılmamış yazan kısma sağ tık yapıp diski biçimlendirip diski kullanmaya başlayabilirsin.Oldu hocam valla çok teşekkür ederim
Tamam hocam iyi akşamlar cansınRica ederim. Ayrılmamış yazan kısma sağ tık yapıp diski biçimlendirip diski kullanmaya başlayabilirsin.
İyi akşamlar.Tamam hocam iyi akşamlar cansın
Knk eyleme gir disk oluştur de diski format türünü alanı seçtamamdır hocam
Hallettik yine de teşekkür ederim uğraşın içinKnk eyleme gir disk oluştur de diski format türünü alanı seç
Bende eve yeni geçtim fotoları çekiyodum yinede yeni diskin hayırlı olsunHallettik yine de teşekkür ederim uğraşın için
Teşekkür ederimBende eve yeni geçtim fotoları çekiyodum yinede yeni diskin hayırlı olsun