Neler Yeni

🔥İndirim Ataberk Doğan Yeni Sistemler

docc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mehmet
kasım ayında daha uyguna sistemler çıkar sandık vatan 11 dışında çöp çıktı

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Burak Taşdemir
kasım ayında daha uyguna sistemler çıkar sandık vatan 11 dışında çöp çıktı
VATAN dışında diğerleri çok vasat kaldı sanki hepsi anlaşmış gibi çıkan sistemlerin %90 ı 4060 sistemiydi bu sistemlerin de asıl ederi 16 bin küsürdü.

• Beğen
Reaksiyonlar: docc

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Sümer
Bence hepsi çöp fiyat . Bu zamana kadar gördüklerim arasında en mantılısı PC hocası gg sistemler. Zaten 4070 sistemine 3 k zam yapmışlar . Ben gidip gg-9 u alıcam artık en fp o gibi duruyo . En azından soğutucu var kasa anakart idare eder . Ataberk sistemlerini sotucugu kasa tam ssd yükseltmeleriyle 40k bandının üstünde seyreder hiçbir fp göremedim bu sistemlerde

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Bence hepsi çöp fiyat . Bu zamana kadar gördüklerim arasında en mantılısı PC hocası gg sistemler. Zaten 4070 sistemine 3 k zam yapmışlar . Ben gidip gg-9 u alıcam artık en fp o gibi duruyo . En azından soğutucu var kasa anakart idare eder . Ataberk sistemlerini sotucugu kasa tam ssd yükseltmeleriyle 40k bandının üstünde seyreder hiçbir fp göremedim bu sistemlerde
Konudaki sistemin kasasının ve SSD'sinin nesi var? Dediğiniz RTX 4070 sistemden daha iyi kasa ve SSD kullanılmış.

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Sümer
Konudaki sistemin kasasının ve SSD'sinin nesi var? Dediğiniz RTX 4070 sistemden daha iyi kasa ve SSD kullanılmış.
Hocam fiyat performans açısından söyledim daha iyidir eyvallah ama fiyatına bakarsanız o kdar da fark olmaıdğını kanaatimce söyledim. Böyle bi sisteme en azından 1 -1.5 k bandında bi kule tipi soğutucu koymaları gerekmez miydi. Ya da düzgün bir ram . En azından cl 30 ya da 6000 mhz. Bu fiyat bandına bunları görememek üzüyor insanı. Normal standartlarda bi fiyat fp olarak görmüyorum dedim

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Semih Gedik
Arkadaşlar şuan önerebileceğiniz bir sistem var mı 40k bandında gözünüze iyi gelen?
Fiyatlar artmadan almak istiyorum.
Ağırlık oyun amaçlı kullanım olacak.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kamil ergeç
Arkadaşlar şuan önerebileceğiniz bir sistem var mı 40k bandında gözünüze iyi gelen?
Fiyatlar artmadan almak istiyorum.
Ağırlık oyun amaçlı kullanım olacak.
Forumdaki herkes indirimden güzel bi sistem kaptı Allah hayırlı etsin. Ben hep daha iyisi gelir daha iyisi gelir diye bekleye bekleye hala sistem alamadım neyseee...

Bende bu tarz bi sistem bekliyorum 30k bandından aşağıda.

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Semih Gedik
Forumdaki herkes indirimden güzel bi sistem kaptı Allah hayırlı etsin. Ben hep daha iyisi gelir daha iyisi gelir diye bekleye bekleye hala sistem alamadım neyseee...

Bende bu tarz bi sistem bekliyorum 30k bandından aşağıda.
Ben para durumu 11.11 de müsait olmadığı için alamadım maalesef :cry: Şuan para durumu müsait ama sistem bulamıyorum 😭

Top Bottom