Baktımda 3050 bile zor bulunuyor. 2.el olarak bakabilirsiniz. Monster veya Casper bakmayın.Farketmez gaming laptop olması yeterli
"Türk Malı" dediğiniz cihazlar yurtdışındaki dandik kasalara marka basıyorlarda ondan.Neden monster ve casper olmaz
Tamamdır teşekürler son olarak 3050 dediğiniz laptopun linkini atabilirmisin bakayım ona bir
Yardımların için sağolYükleniyor...
www.amazon.com.tr
Rica ederim.Yardımların için sağol
Bu fiyatlara daha iyi 2. El yada sıfır cihaz bulamadım bildiğin veya önerdiğin varsa söylersen sevinirim benim bulabildiğim en iyisi buydu olduğum bölgedeAbi yurt dışındaki kasalara marka basıyorlar diye oyun oynayacaksa 4050 veya 3050 gibi çöplere para vermesinin bir anlamı yok ihtiyacı neyse o fiyata onu karşılayan ürünü almak ve önermek önemli olan bence. İkinci el laptop alıp 3050 almak istemezdim şahsen. 4050 biraz daha kabul edilebilir belki...
Senin isteğin ne onu söyle öncelikle sürekli AAA oyun oynamak mı ? Yarış oyunları mı ? Seviyorsun Forza Horizon 5 gibi ya da bol bol hikayeli oyun mu oynayacaksın ? Ofis işleri mi ? Hepsi karışık mı ?Bu fiyatlara daha iyi 2. El yada sıfır cihaz bulamadım bildiğin veya önerdiğin varsa söylersen sevinirim benim bulabildiğim en iyisi buydu olduğum bölgede
Sen 2. el mi alacaksın sıfır mı ? Onu da anlamadım. Sıfırsa yukarıda atılan Lenovo bütçene çok iyi ikinci el alacaksan ona göre yorum yapmak lazım. Sanırım bütçen 22K o paraya sıfırda güzel şeyler yok ama ikince elden belki bir şeyler bulunabilir.Bu fiyatlara daha iyi 2. El yada sıfır cihaz bulamadım bildiğin veya önerdiğin varsa söylersen sevinirim benim bulabildiğim en iyisi buydu olduğum bölgede
4050 gayet kabul edilebilir 3050 vram den kaybediyor, 4050 eksi olarak 96 bit olmasıydı galiba, bazen bütçe konusunda değerlendirme yapmak lağzım, bütçe olmadığında bu daha iyi demenin pek bir mantığı kalmıyorAbi yurt dışındaki kasalara marka basıyorlar diye oyun oynayacaksa 4050 veya 3050 gibi çöplere para vermesinin bir anlamı yok ihtiyacı neyse o fiyata onu karşılayan ürünü almak ve önermek önemli olan bence. İkinci el laptop alıp 3050 almak istemezdim şahsen. 4050 biraz daha kabul edilebilir belki...
Çöp dediğin 4050 3060 dan daha iyi zaten.Abi yurt dışındaki kasalara marka basıyorlar diye oyun oynayacaksa 4050 veya 3050 gibi çöplere para vermesinin bir anlamı yok ihtiyacı neyse o fiyata onu karşılayan ürünü almak ve önermek önemli olan bence. İkinci el laptop alıp 3050 almak istemezdim şahsen. 4050 biraz daha kabul edilebilir belki...
ikinci el almaktan yana sıkıntınız yoksa 4050li bir laptop denk getirmeye çalışın.Casper Excalibur G900 Laptop
*İntel Core i7 11800H 4 Gerçek 8 Sanal Çekirdek İşlemci
*16 GB 3200 Mhz DDR4 Ram bellek
*Nvidia RTX 3060 6GB GDDR6 EKRAN KARTI
*512 GB M2 SSD! + 1 TB HDD!
*Casper Excalibur 15.6 İnc 144Hz İPS Panel FHD 1Ms Ekran
*WİNDOWS 11 ORJİNAL 64. BİT İŞLETİM SİSTEMİ
6 Ay Garantisi Devam Ediyor
2.EL
FİYAT : 22.500 Tl İndirimli Fiyatı DEĞİL indirim İsteyeceğim
Kendi Bilgisayarımı 19.000 TL'ye Satıp Üstüne Bir Miktar Ekleyip Alacağım Sizce alınır mı??