Neler Yeni

Bu Laptop alınır mı?

Senerr

80+ Bronze
Çöp dediğin 4050 3060 dan daha iyi zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikinci el almaktan yana sıkıntınız yoksa 4050li bir laptop denk getirmeye çalışın.
6 gb vram varmış 3060'da ben 8 sandım ondan daha iyi diyordum bu Nvidia umarım 5000 serisinde de aynı vram cimriliğini yapmaz. Oynadığım çoğu oyunda vramden patlayabiliyorum full ayarlarda. Gelecek 2 3 yıl sonra ne olacak hiç bilmiyorum yani...

PNSHER

80+ Bronze
6 gb vram varmış 3060'da ben 8 sandım ondan daha iyi diyordum bu Nvidia umarım 5000 serisinde de aynı vram cimriliğini yapmaz. Oynadığım çoğu oyunda vramden patlayabiliyorum full ayarlarda.
Yabancı bir kaç kanal sızıntılara göre 5050-60-70 de 8gb vram kullanılacağını söylüyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama şu anda amd nvidia ya karşı rekabet gösteremediği için bence bu sızıntılar doğru olmalı.

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berat Taşçı
Senin isteğin ne onu söyle öncelikle sürekli AAA oyun oynamak mı ? Yarış oyunları mı ? Seviyorsun Forza Horizon 5 gibi ya da bol bol hikayeli oyun mu oynayacaksın ? Ofis işleri mi ? Hepsi karışık mı ?

Ofis ve hepsi karışık konusunda Lenovo, Asus, Acer vs. çok iyi ama ağır oyun oynayacaksan 8gb vrame sahip ekran kartı şart bana kalırsa ben şu an oynadığım oyunda vram problemi yaşamıştım.

Sen 2. el mi alacaksın sıfır mı ? Onu da anlamadım. Sıfırsa yukarıda atılan Lenovo bütçene çok iyi ikinci el alacaksan ona göre yorum yapmak lazım. Sanırım bütçen 22K o paraya sıfırda güzel şeyler yok ama ikince elden belki bir şeyler bulunabilir.
AAA Oyunlar Oynamak istiyorum. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum diğerline fazla yanaşmıyorum, ofis işleri için kullanmayacağım

2. El veya sıfır farketmez sağlam bir gaming pc lazım ama dediğim gibi 2. El daha iyisini ben kendi olduğum bölgede bulamadım sıfır olarakta bulabildiğim en iyilerinden birisi üstteki lenovo

Çöp dediğin 4050 3060 dan daha iyi zaten.

ikinci el almaktan yana sıkıntınız yoksa 4050li bir laptop denk getirmeye çalışın.
4 aydır bekliyorum 3050 li düştü bu süreçte en iyi olarak 😁

AAA Oyunlar Oynamak istiyorum. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum diğerline fazla yanaşmıyorum, ofis işleri için kullanmayacağım

2. El veya sıfır farketmez sağlam bir gaming pc lazım ama dediğim gibi 2. El daha iyisini ben kendi olduğum bölgede bulamadım sıfır olarakta bulabildiğim en iyilerinden birisi üstteki lenovo

4 aydır bekliyorum 3050 li düştü bu süreçte en iyi olarak 😁
Şu anda elimde 1660Ti var ancak çok drop yediğim için değiştirmek istiyorum

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ümit
Nvidia 3050 anca günlük işleriniz için. Oyun açar ama orta ayarlarda drop yersiniz. Bende 3050 ti 95 watt laptop var Max performans o bile sinir ediyor. 4050 ve üstü alın bu saatden sonra.

Senerr

80+ Bronze
Umarım global marka 3050 ile Türk markaları ama 4050 arasında kalmazsın. Arkadaşların dediği gibi 4050 almakta fayda var en az.

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berat Taşçı
Nvidia 3050 anca günlük işleriniz için. Oyun açar ama orta ayarlarda drop yersiniz. Bende 3050 ti 95 watt laptop var Max performans o bile sinir ediyor. 4050 ve üstü alın bu saatden sonra.
3050 ile orta ayarlarda drop yiyeceksem değiştirmeye bile gerek yok o zaman şu anki laptootada aynı sıkıntıyı yaşıyorum

Umarım global marka 3050 ile Türk markaları ama 4050 arasında kalmazsın. Arkadaşların dediği gibi 4050 almakta fayda var en az.
En az 4050 olan cihaz almaya kalkarsam alamam alabilecek olduğumdada 4050 yetersiz kalmış olur 😁

Senerr

80+ Bronze
3050 ile orta ayarlarda drop yiyeceksem değiştirmeye bile gerek yok o zaman şu anki laptootada aynı sıkıntıyı yaşıyorum

En az 4050 olan cihaz almaya kalkarsam alamam alabilecek olduğumdada 4050 yetersiz kalmış olur 😁
Zaten Casper vs. önersek ısınma işte Çin'den vs. gelen kasalara logo basma, işte dandik anakart derken beni de burada linç edecekler. Global marka önersem bütçenin yetmeyeceğine 4050 için düşünüyorum ama istersen onun için bütçeni zorlayabilirsin 2. elde ve 4050 şimdilik yeterli gelir her oyunu orta grafiklerde rahat oynarsın. Gelecek 2 3 yılı bilmiyorum o benim 4060'ım için bile karanlık bir gelecek var gibi. Ha sorarsan sen Casper kullanıyorsun neden bu kadar şaibeli konuşuyorsun Casper hakkında ben açıkçası fiyatından almıştım alternatifsiz olduğumdan karşılaştırabileceğim bir cihaz yoktu 4060'lı açıkçası. Yoksa bende gider global marka alırdım. Muadili cihazlar ile benim satın aldığım cihazın fiyatının pek alakası yoktu. Bir de ailemin desteği ile aldığım için mağazadan almak zorundaydım aslında zorunda değildim ama garanti yoldu, internetten bende pek almak istemiyordum yoksa istesem alırdım sen internetten alacaksan Casper veya Monster'a bence hiç bulaşma hiç fiyat avantajları yok sıfırlarının özellikle.

İnternetten alsam kargo vs. uğraşacaktım 1 hafta gelmiyor kargo elime, indirim yakalamıştım Kasım'dı aynı böyle.

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ümit

Kanka 3050 kartı ne sandın bu serinin en kötü kartı. 95 watt ti en iyisi yani bendeki . Ha prof oyuncu değilim çok kafaya takmam dersen rdr2 55 60 arada kasma donma gta 5 60-65 oynarsın tabi sen 3050 düz alacaksan 10 fps daha düş.

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berat Taşçı
Zaten Casper vs. önersek ısınma işte Çin'den vs. gelen kasalara logo basma, işte dandik anakart derken beni de burada linç edecekler. Global marka önersem bütçenin yetmeyeceğine 4050 için düşünüyorum ama istersen onun için bütçeni zorlayabilirsin 2. elde ve 4050 şimdilik yeterli gelir her oyunu orta grafiklerde rahat oynarsın. Gelecek 2 3 yılı bilmiyorum o benim 4060'ım için bile karanlık bir gelecek var gibi. Ha sorarsan sen Casper kullanıyorsun neden bu kadar şaibeli konuşuyorsun Casper hakkında ben açıkçası fiyatından almıştım alternatifsiz olduğumdan karşılaştırabileceğim bir cihaz yoktu 4060'lı açıkçası. Yoksa bende gider global marka alırdım.
Bütçemi zorlayarak max 26 27 lere çıkabiliyorum ordada şaka gibi 2. El laptoplar var örnek olarak 4 gb vram 512 ssd 8 ram sistemli laptoplara gaming laptop diyip 26 ya koyanlar bile vardı sarı sitede

Senerr

80+ Bronze
Bütçemi zorlayarak max 26 27 lere çıkabiliyorum ordada şaka gibi 2. El laptoplar var örnek olarak 4 gb vram 512 ssd 8 ram sistemli laptoplara gaming laptop diyip 26 ya koyanlar bile vardı sarı sitede
Evet gördüm bende şok oldum o olaya. Tuzak dolu. 26 27K ya çıkabiliyorsan sıfır Lenovo LOQ al derim 4050'li bir tane.

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berat Taşçı
Kanka 3050 kartı ne sandın bu serinin en kötü kartı. 95 watt ti en iyisi yani bendeki . Ha prof oyuncu değilim çok kafaya takmam dersen rdr2 55 60 arada kasma donma gta 5 60-65 oynarsın tabi sen 3050 düz alacaksan 10 fps daha düş.
Şimdi tekrar kontrol 3050 değil 3060 mış ancak ikisi arasında pek fark yok sanırsam kasma donma ve o civarlarda fps ile oynayacaksam elimdekini satıp buraya yazdığım laptopu alsam zarar etmiş olurum

Evet gördüm bende şok oldum o olaya. Tuzak dolu. 26 27K ya çıkabiliyorsan sıfır Lenovo LOQ al derim 4050'li bir tane.
İki tane sıfır Lenovo LOQ buldum birinde
Ram 16 gb yeterli ancak i5 512 gb ssd ve 6 gb vram vardı.
2. Olanda özellik olarak bire bir sadece 8 gb ramı vardı

Senerr

80+ Bronze
Şimdi tekrar kontrol 3050 değil 3060 mış ancak ikisi arasında pek fark yok sanırsam kasma donma ve o civarlarda fps ile oynayacaksam elimdekini satıp buraya yazdığım laptopu alsam zarar etmiş olurum

İki tane sıfır Lenovo LOQ buldum birinde
Ram 16 gb yeterli ancak i5 512 gb ssd ve 6 gb vram vardı.
2. Olanda özellik olarak bire bir sadece 8 gb ramı vardı
Sonradan yükseltirsin pişman edecek laptop değiller. Şu yıla kadar çıkmış her oyunu orta düşük ayarlarda oynarsın 2020 öncesini de full ayarlardan oynarsın muhtemelen. Geleceğe yönelik değil bence benim 4060 bile değil gibi.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Yusuf Kaplan
Casper Excalibur G900 Laptop

*İntel Core i7 11800H 4 Gerçek 8 Sanal Çekirdek İşlemci
*16 GB 3200 Mhz DDR4 Ram bellek
*Nvidia RTX 3060 6GB GDDR6 EKRAN KARTI
*512 GB M2 SSD! + 1 TB HDD!
*Casper Excalibur 15.6 İnc 144Hz İPS Panel FHD 1Ms Ekran
*WİNDOWS 11 ORJİNAL 64. BİT İŞLETİM SİSTEMİ

6 Ay Garantisi Devam Ediyor
2.EL
FİYAT : 22.500 Tl İndirimli Fiyatı DEĞİL indirim İsteyeceğim

Kendi Bilgisayarımı 19.000 TL'ye Satıp Üstüne Bir Miktar Ekleyip Alacağım Sizce alınır mı??
bütçen ne kadar tam?

Top Bottom