Neler Yeni

Bu Laptop alınır mı?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Yusuf Kaplan
22 23 civarları ancak sağlam bir pc bulursam borç falan ile 26 yı zorlarım
bende bir laptop satıyorum ondan sordum. Bütçeni aşıyor biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birçok kişiden bunu duydum ama bu fiyatlara daha iyisi denk gelmedi diğerleride ölü sistemli laptoplar bı onlara göre daha sağlam durur gibime geldi
eski laptop casper kullanmıştım. Casper falan uzaktan bulaşma derim. elektronik aletlerde casper vestel vs gibi firmaların kalitesini beğenmiyorum ve genelde de ucuz işçilik ve berbat bir temsilcilikleri oluyor. Vestel tv almıştık eskiden akıllı diye geçiyor 3 sene sonra internete girmedi. youtube falan kaldırmamaya başladı. Söyleyince elektronik alet çabuk eskiyo gibi şeyler duyduk. Şuan odamda pcye bağlı monitör olarak kullanıyorum :D. Belki benim bu firmalarla tecrübem şansızlıktı ama asla kullanmam.

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat Taşçı

eski laptop casper kullanmıştım. Casper falan uzaktan bulaşma derim. elektronik aletlerde casper vestel vs gibi firmaların kalitesini beğenmiyorum ve genelde de ucuz işçilik ve berbat bir temsilcilikleri oluyor. Vestel tv almıştık eskiden akıllı diye geçiyor 3 sene sonra internete girmedi. youtube falan kaldırmamaya başladı. Söyleyince elektronik alet çabuk eskiyo gibi şeyler duyduk. Şuan odamda pcye bağlı monitör olarak kullanıyorum :D. Belki benim bu firmalarla tecrübem şansızlıktı ama asla kullanmam.
Elindeki laptop ne kadar ve sistemi ney

😁😁Televizyon için geçmiş olsun iyi yönden bak başkw bir şey için işe yaratabilmiş en azından 😀

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Yusuf Kaplan
Elindeki laptop ne kadar ve sistemi ney

😁😁Televizyon için geçmiş olsun iyi yönden bak başkw bir şey için işe yaratabilmiş en azından 😀
bu laptop. Şuan ki fiyatı bir tık fazla stok yok galiba.

TV benim için iyi oldu aile bütçesi için iy olmadı :D

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Yusuf Kaplan
Fiyatı bi tık tuzlu gibi geldi sıfırının bana bilemedim
bu fiyat pahalı zaten :D ben 31k ya aldım. hatta amazon prime günleri zamanında almıştım sonrada 2k daha düştü. geçen o 2k yı amazon hediye kart olarak verdiler. 29 a almış oldum ben. zaten stok yok amazonda. bu fiyat amazon dışı satıcı fiyatı o da abartılı fiyat. 37k edecek laptop değil zaten

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat Taşçı
bu fiyat pahalı zaten :D ben 31k ya aldım. hatta amazon prime günleri zamanında almıştım sonrada 2k daha düştü. geçen o 2k yı amazon hediye kart olarak verdiler. 29 a almış oldum ben. zaten stok yok amazonda. bu fiyat amazon dışı satıcı fiyatı o da abartılı fiyat. 37k edecek laptop değil zaten
Şansımıza küselim yapacsk bir şey yok 😀

perhebell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer Faruk Saraç
MSI i5-12.nesil 4050 model var amazonda, 9 ay vade farkı almıyor. Git onu al daha iyi; 28k'ya sıfır (edit: garanti kredi kartına özel)

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Yusuf Kaplan

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat Taşçı
MSI i5-12.nesil 4050 model var amazonda, 9 ay vade farkı almıyor. Git onu al daha iyi; 28k'ya sıfır (edit: garanti kredi kartına özel)
Biraz bakındım bulamadım linki varmı acaba

hayırlısı hocam

çok iyi fırsatmış ama garanti yerine ziraat falan olsa daha çok kişi alabilirmiş.
Aynen garanti kartı bulmak zor olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,109
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom