bende bir laptop satıyorum ondan sordum. Bütçeni aşıyor biraz.22 23 civarları ancak sağlam bir pc bulursam borç falan ile 26 yı zorlarım
eski laptop casper kullanmıştım. Casper falan uzaktan bulaşma derim. elektronik aletlerde casper vestel vs gibi firmaların kalitesini beğenmiyorum ve genelde de ucuz işçilik ve berbat bir temsilcilikleri oluyor. Vestel tv almıştık eskiden akıllı diye geçiyor 3 sene sonra internete girmedi. youtube falan kaldırmamaya başladı. Söyleyince elektronik alet çabuk eskiyo gibi şeyler duyduk. Şuan odamda pcye bağlı monitör olarak kullanıyorum . Belki benim bu firmalarla tecrübem şansızlıktı ama asla kullanmam.Birçok kişiden bunu duydum ama bu fiyatlara daha iyisi denk gelmedi diğerleride ölü sistemli laptoplar bı onlara göre daha sağlam durur gibime geldi
Elindeki laptop ne kadar ve sistemi neybende bir laptop satıyorum ondan sordum. Bütçeni aşıyor biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski laptop casper kullanmıştım. Casper falan uzaktan bulaşma derim. elektronik aletlerde casper vestel vs gibi firmaların kalitesini beğenmiyorum ve genelde de ucuz işçilik ve berbat bir temsilcilikleri oluyor. Vestel tv almıştık eskiden akıllı diye geçiyor 3 sene sonra internete girmedi. youtube falan kaldırmamaya başladı. Söyleyince elektronik alet çabuk eskiyo gibi şeyler duyduk. Şuan odamda pcye bağlı monitör olarak kullanıyorum . Belki benim bu firmalarla tecrübem şansızlıktı ama asla kullanmam.
Televizyon için geçmiş olsun iyi yönden bak başkw bir şey için işe yaratabilmiş en azındanbende bir laptop satıyorum ondan sordum. Bütçeni aşıyor biraz.
eski laptop casper kullanmıştım. Casper falan uzaktan bulaşma derim. elektronik aletlerde casper vestel vs gibi firmaların kalitesini beğenmiyorum ve genelde de ucuz işçilik ve berbat bir temsilcilikleri oluyor. Vestel tv almıştık eskiden akıllı diye geçiyor 3 sene sonra internete girmedi. youtube falan kaldırmamaya başladı. Söyleyince elektronik alet çabuk eskiyo gibi şeyler duyduk. Şuan odamda pcye bağlı monitör olarak kullanıyorum . Belki benim bu firmalarla tecrübem şansızlıktı ama asla kullanmam.
Elindeki laptop ne kadar ve sistemi ney
Televizyon için geçmiş olsun iyi yönden bak başkw bir şey için işe yaratabilmiş en azından
Fiyatı bi tık tuzlu gibi geldi sıfırının bana bilemedimbu laptop. Şuan ki fiyatı bir tık fazla stok yok galiba.Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
TV benim için iyi oldu aile bütçesi için iy olmadı
bu fiyat pahalı zaten ben 31k ya aldım. hatta amazon prime günleri zamanında almıştım sonrada 2k daha düştü. geçen o 2k yı amazon hediye kart olarak verdiler. 29 a almış oldum ben. zaten stok yok amazonda. bu fiyat amazon dışı satıcı fiyatı o da abartılı fiyat. 37k edecek laptop değil zatenFiyatı bi tık tuzlu gibi geldi sıfırının bana bilemedim
Şansımıza küselim yapacsk bir şey yokbu fiyat pahalı zaten ben 31k ya aldım. hatta amazon prime günleri zamanında almıştım sonrada 2k daha düştü. geçen o 2k yı amazon hediye kart olarak verdiler. 29 a almış oldum ben. zaten stok yok amazonda. bu fiyat amazon dışı satıcı fiyatı o da abartılı fiyat. 37k edecek laptop değil zaten
hayırlısı hocamŞansımıza küselim yapacsk bir şey yok
çok iyi fırsatmış ama garanti yerine ziraat falan olsa daha çok kişi alabilirmiş.MSI i5-12.nesil 4050 model var amazonda, 9 ay vade farkı almıyor. Git onu al daha iyi; 28k'ya sıfır (edit: garanti kredi kartına özel)
Biraz bakındım bulamadım linki varmı acabaMSI i5-12.nesil 4050 model var amazonda, 9 ay vade farkı almıyor. Git onu al daha iyi; 28k'ya sıfır (edit: garanti kredi kartına özel)
Aynen garanti kartı bulmak zor olacakhayırlısı hocam
çok iyi fırsatmış ama garanti yerine ziraat falan olsa daha çok kişi alabilirmiş.
Biraz bakındım bulamadım linki varmı acaba
Aynen garanti kartı bulmak zor olacak