Neler Yeni

Bu Laptop alınır mı?

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Berat Taşçı
Vallahi dün easy cepten bir yetkili servis cihazıma bakmaya geldi az sohbet ettik Casper ve monster alınır mı dedim marka değil donanım önemli dedi. Kimse buradakiler gibi takıntılı değil yani. 4070 Casper 4060 lı msi ve asusdan iyidir. Alırken ekran kartı watt değerine bakın.
Özellikleri iyi ama forumdaki arkadaşlara iyi mi? kötümü diye sorunca bilemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
Vallahi dün easy cepten bir yetkili servis cihazıma bakmaya geldi az sohbet ettik Casper ve monster alınır mı dedim marka değil donanım önemli dedi. Kimse buradakiler gibi takıntılı değil yani. 4070 Casper 4060 lı msi ve asusdan iyidir. Alırken ekran kartı watt değerine bakın.
peki ısınma sorunu, kasa kalitesi gibi diğer detaylar konusunda nasıl olacak, kullanıcı sadece donanıma bakmıyor, günlük kullanımda fan sesi duyduğum bir laptop istemem açıkçası ve ya oyun oynarken işlemcinin sıcaklığını aşırı derecede hissetmeyide istemem.

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ümit
Özellikleri iyi ama forumdaki arkadaşlara iyi mi? kötümü diye sorunca bilemedim
Teknik servis geldi ona sordum diyorum adam Marka değil donanım önemli dedi.adamlar günde 40 tane bilgisayar alıyor geri dönüşümlerde sorun olsa derdi. yani bu forumdakiler onlardan iyi mi biliyor hiç sanmıyorum. Ayrıca buradaki arkadaşların tavsiyesine uyup msi marka bir monitör aldım hayatımda gördüğüm en kalitesiz monitördü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki ısınma sorunu, kasa kalitesi gibi diğer detaylar konusunda nasıl olacak, kullanıcı sadece donanıma bakmıyor, günlük kullanımda fan sesi duyduğum bir laptop istemem açıkçası ve ya oyun oynarken işlemcinin sıcaklığını aşırı derecede hissetmeyide istemem.
Hocam peki sana bir soru soracağım Marka iyi diye 45 watt bir ekran kartı alır mısın.
Tabii ki her serinin sorunlu ürünleri var acer ,asus ve msi bu markalarda bile sorunlu seriler mevcut. Ben hayatımda fan sesi olmayan laptop görmedim. en kaliteli markasından en kötü markasına kadar laptoplarda fan sesi olur oyun açtın mı,bunun önüne geçemezsin.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
Hocam peki sana bir soru soracağım Marka iyi diye 45 watt bir ekran kartı alır mısın.
Tabii ki her serinin sorunlu ürünleri var acer ,asus ve msi bu markalarda bile sorunlu seriler mevcut. Ben hayatımda fan sesi olmayan laptop görmedim. en kaliteli markasından en kötü markasına kadar laptoplarda fan sesi olur oyun açtın mı,bunun önüne geçemezsin.
Hocam kimseye 45 watt lık laptop önermedim, kendimde almam, benim kast etmek istediğim şey olay sadece donanımdan ibaret değil, siz kendiniz söylediniz iyi ve kötü marka vardır bunu birbirinden ayıran faktörler demek ki sadece donanım değil, ve fan sesi olmasına rağmen performanstan düşen laptoplar var - elinizdeki DONANIMI kullanamadığınız laptoplar, günlük kullanımda fan sesi olmayan laptop var hocam. Ve emin olun genel bir topluluk bir üründen şikayet ediyorsa bir sorun var demektir, bunu görmezden gelip 1 kişinin yorumuna deneyimine bakmak aşırı saçma ve ya sadece o konu hakkında iyi - kötü yorum yapan topluluklara odaklanmakta buna dahil, forumda yaşadığınız olay için de bu geçerli. Yaşadığınız tek bir olay yüzünden bir çok çözülen sorunu ve yardımlaşmayı tamamen göz ardı ediyorsunuz. Bu hoş bir bakış açısı değil.

• Kızgın
Reaksiyonlar: umix
Top Bottom