Neler Yeni

Ekran Kartım Yük Altına Girmiyor.

Kwixys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Akman
Sistemi yeni mi topladınız? Daha önce normal çalışıyordu da şimdi mi bu şekilde çalışmaya başladı?

BIOS güncellemesi varsa yapın, arkadaşların da dediği gibi sürücüleri kaldırıp tekrar temiz bir kurulum yapın, Nvidia Denetim Masası uygulamasından ilgili performans ayarlarını yapmayı deneyin, aklıma bunlar geldi.
Evet yeni ama hazır sistem. BIOS güncellemesi varmı bilmiyorum ve sürücüleri silip tekrar yükledim performans farkı olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemi yeni mi topladınız? Daha önce normal çalışıyordu da şimdi mi bu şekilde çalışmaya başladı?

BIOS güncellemesi varsa yapın, arkadaşların da dediği gibi sürücüleri kaldırıp tekrar temiz bir kurulum yapın, Nvidia Denetim Masası uygulamasından ilgili performans ayarlarını yapmayı deneyin, aklıma bunlar geldi.
BIOS güncellemesi varmı bilmiyorum. Sistem yeni hazır sistem. Sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum ama olmadı.

Son düzenleme:

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Burhan Bey
Anakartın modelini yazın BIOS var mı diye bakiyim?

Windows arama yerine sistem bilgi diye yazın çıkana, tıklayıp bakın, ekran görüntüsü alıp paylaşırsanız iyi olur.

Kwixys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Akman
Anakartın modelini yazın BIOS var mı diye bakiyim?

Windows arama yerine sistem bilgi diye yazın çıkana, tıklayıp bakın, ekran görüntüsü alıp paylaşırsanız iyi olur.
1732225880580.png

Buyrun.

Kwixys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Akman
Eyvallah, sizde ki BIOS'un üzerine 8 tane güncelleme gelmiş :)

Sorun bundan kaynaklı değil muhtemelen ama BIOS'un güncel olması her zaman iyidir. En üsteki Beta yı değilde onun altındakini indirip kurabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler. Needen olduğunu hala kavrayamadım. Sorun şu ki bir ayarı yükseltmeme rağmen fps 130 larda kalıyor. Normalde daha da düşmesi gerekirken sabit kalıyor.

K1Y0H1M3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Batın Rasim Dikoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/k1y0h1m3/
Steam
https://steamcommunity.com/id/K1Y0H1M3/
Twitter
batrasoglu
Facebook
K1Y0H1M3
Discord
@k1y0h1m3
YouTube
K1Y0H1M3 - Batın Rasim Dikoğlu
aynı sorunu bende yaşıyorum... hiçbir donanım dibine kadar kullanılmıyor diyelim world of warships oynuyorum ekran kartı %40 işlemci %30 kullanılıyor... e aynı zamanda fps imde yüksek değil... dayan ekran kartını işlemciyi %100 e geç fps nin içinden...
1732226991548.png

fps limiter yada v-sync falan hiçbirşey açık değil tam tepe gaz fps kanırtma ayarları etkin ama donanımlar kendilerini tam güce almıyor...

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Burhan Bey
Her donanımın dibine kadar kullanılmasını kimse istemez, öyle olursa sistem patlar zaten, amacımız sadece ekran kartını dibine kadar kullanıp tam performansını almak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emirhan Official
rahatına düşkün demekkisi yük altına girip rahatını bozmak istemiyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ümit Öztürk
4070S için gta 5 çok hafif oyun normal

Holmes*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
ilyas ertekin
istersen 4090 kullan gta5 60fps vermek için ayarlanmış bi oyun gibi bişey. hangi ayarı yaparsan yap. belki ekran kullanımını arttırırsın ama fps'in sabit kalır. denemesi size kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Erkan
Öyle bir şey yok 60 FPS sabit global ayarlada dikey yatay diye bir şey var onları kapat normale döner yada komple global ayarları kapat senin ekran kartında dikey kalmış tır araştır görürsün direk düzelir benimde başima geldi global ayarları kapattım düzeldi furmakrt testinde bile 80 FPS geçmiyordu kapatım 169 FPS çıktı kart bu arada 2042 60 FPS oynuyordum herşeyi 60 fpsye sabit kalıyor du ekran kartı yük %30 40 gibi oluyordu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,416
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom