RX 6600 ve üst seviyesindeki kartlarla 1080p rahat oynarsınız.bu nasıl sistem gereksinimi arkadaş kaliteli oynamak için en az 50k pc almak lazım
7800xt var bende de işlemcim r5 7600 olaradan sıkıntı olur mu acaba 2k da mesela oynatır mı rhatRX 6600 ve üst seviyesindeki kartlarla 1080p rahat oynarsınız.
1024x768 çözünürlük en düşük ayarlarda dene. Yapacak bir şey yok. Olmazsa başka oyunlara bakarsın.Kral 5-6 FPS alıyorum neden bu kadar berbat anlamıyorum. 4GB VRAM de az ama en az 30 fps falan olmalıydı ki nvidia görmüyor oyunu neden ise.
Evet 1440p rahatça oynayabilirsin.7800xt var bende de işlemcim r5 7600 olaradan sıkıntı olur mu acaba 2k da mesela oynatır mı rhat
Kral yok ya o kadar düşürünce de bir şeye benzemeyecek. Düzeltmeler gelene kadar beklerim. Cyberpunk ilk çıktığında 10fps zor alıyordum ama şu an çok rahat 80-90 FPS orta-üst ayarlarda oynatıyor.1024x768 çözünürlük en düşük ayarlarda dene. Yapacak bir şey yok. Olmazsa başka oyunlara bakarsın.
KRal maddi olarak zorlasam alırım da dediğin gibi değmez. Zaten okul okuyorum üni bitince iş güç derken oyun oynamayı da bırakırım zaten. Dediğin gibi düzeltilince girerim ben ilk cyberpunk da bile berbattım ama yamalarla düzeldi ve oynanılabilir oldu.Zamanında yukarda bahsettim oyunu sırf daha iyi oynamak adına, patch beklemeden yeni sistem alanlar oldu gereksiz yere.
Kral sistem gereksinimlerini ben minimum da karşılıyorum zaten. Ona rağmen böyle. Biraz tuzlu bir sistem lazım rahat oynamak için.bu nasıl sistem gereksinimi arkadaş kaliteli oynamak için en az 50k pc almak lazım
4090 da bile sorun yapıyor oyun bozuk, güncelleme bekle dicemde şirket savaştan çıkmış salarlar oyunu.Kral yok ya o kadar düşürünce de bir şeye benzemeyecek. Düzeltmeler gelene kadar beklerim. Cyberpunk ilk çıktığında 10fps zor alıyordum ama şu an çok rahat 80-90 FPS orta-üst ayarlarda oynatıyor.
KRal maddi olarak zorlasam alırım da dediğin gibi değmez. Zaten okul okuyorum üni bitince iş güç derken oyun oynamayı da bırakırım zaten. Dediğin gibi düzeltilince girerim ben ilk cyberpunk da bile berbattım ama yamalarla düzeldi ve oynanılabilir oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral sistem gereksinimlerini ben minimum da karşılıyorum zaten. Ona rağmen böyle. Biraz tuzlu bir sistem lazım rahat oynamak için.
Ben Rx6600 ile High ayarlarda 40-50 fps alıyorum. FSR ve FG açınca 70-80 yer yer 90'ı buluyor. Sizde FG açıp deneyin bence.RTX 3060-i3 12100f 1080P medium ayarlarda 55 fps alıyorum. DLLS balanced
Rami 32 yapmayı düşünüyorum
Ne diyeyim olmadı zaten bağımsız kişiler yaparlar öyle oynarım yoksa da canım sağ olsun.4090 da bile sorun yapıyor oyun bozuk, güncelleme bekle dicemde şirket savaştan çıkmış salarlar oyunu.