Neler Yeni

Yardım S.T.A.L.K.E.R 2 Oynayabilir Miyim?

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,339
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Oyunda VRAM yetmezse FPS göçer. 100 FPS varsa bile 15e düşebilir. İşlemci %100 kullanırsa FPS göçer. RAM'de GB yetmezse ciddi takılmalar başlar. RAM sadece APU sistemlere VRAM sağlar. Harici ekran kartına hiçbir zaman bellek vermez. Öyle olsaydı hepimiz ucuza 8 GB ekran kartlarını alıp 32 GB RAM yapıp rahat ederdik. Nvidia 16 GB 4060 Ti niye çıkardı. RAM veriyor madem 8 GB versiyonu hepimize yeterdi. RAM'in GB vermesi gibi bir şey yok. Bu yüzden Nvidia 8 GB çıkarıyor diye eleştiriliyor.

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
erhan nalbantoğlu
bu nasıl sistem gereksinimi arkadaş kaliteli oynamak için en az 50k pc almak lazım

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,339
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Kral 5-6 FPS alıyorum neden bu kadar berbat anlamıyorum. 4GB VRAM de az ama en az 30 fps falan olmalıydı ki nvidia görmüyor oyunu neden ise.
1024x768 çözünürlük en düşük ayarlarda dene. Yapacak bir şey yok. Olmazsa başka oyunlara bakarsın.
7800xt var bende de işlemcim r5 7600 olaradan sıkıntı olur mu acaba 2k da mesela oynatır mı rhat
Evet 1440p rahatça oynayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
yolcu arslan
Oyun sorunlu biraz modlarla az biraz düzelttim ama en az 2 ay sürer bunun düzltmesi.
RTX3060 dizüstü ile 90-115 arası fps gidip geliyür.
Her seferinde gölgelendirme yapması gıcık bir durum gölgelendirme dediğin 1 defaya mahsus olmalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Erhan Akçay
Oyun Cyberpunk un ilk çıkış zamanı gibi beklenen oyunlar genelde sorunlu çıkıyor .Gerçi bu oyunu yapanlar son zamanlarsa savaş dertleri ile de uğraştılar onlar ayrı sıkntı tabi.

Zamanla cyberpunkta da olduğu gibi en az 4/5 yama ile toparlanıp daha oynanabilir hale gelecektir. Şu an rahat oynatması gerektiği halde kasan sistemler de oyun oynanış adına kendine gelecektir. Şu an da ki hali ile bazı arkadaşlar daha iyi oynatır diye çok yüksek pc / laptop almalarına gerek yok. Zamanında yukarda bahsettim oyunu sırf daha iyi oynamak adına, patch beklemeden yeni sistem alanlar oldu gereksiz yere.

Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus
1024x768 çözünürlük en düşük ayarlarda dene. Yapacak bir şey yok. Olmazsa başka oyunlara bakarsın.
Kral yok ya o kadar düşürünce de bir şeye benzemeyecek. Düzeltmeler gelene kadar beklerim. Cyberpunk ilk çıktığında 10fps zor alıyordum ama şu an çok rahat 80-90 FPS orta-üst ayarlarda oynatıyor.
Zamanında yukarda bahsettim oyunu sırf daha iyi oynamak adına, patch beklemeden yeni sistem alanlar oldu gereksiz yere.
KRal maddi olarak zorlasam alırım da dediğin gibi değmez. Zaten okul okuyorum üni bitince iş güç derken oyun oynamayı da bırakırım zaten. Dediğin gibi düzeltilince girerim ben ilk cyberpunk da bile berbattım ama yamalarla düzeldi ve oynanılabilir oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu nasıl sistem gereksinimi arkadaş kaliteli oynamak için en az 50k pc almak lazım
Kral sistem gereksinimlerini ben minimum da karşılıyorum zaten. Ona rağmen böyle. Biraz tuzlu bir sistem lazım rahat oynamak için.

The Semih

80+ Gold
Kral yok ya o kadar düşürünce de bir şeye benzemeyecek. Düzeltmeler gelene kadar beklerim. Cyberpunk ilk çıktığında 10fps zor alıyordum ama şu an çok rahat 80-90 FPS orta-üst ayarlarda oynatıyor.

KRal maddi olarak zorlasam alırım da dediğin gibi değmez. Zaten okul okuyorum üni bitince iş güç derken oyun oynamayı da bırakırım zaten. Dediğin gibi düzeltilince girerim ben ilk cyberpunk da bile berbattım ama yamalarla düzeldi ve oynanılabilir oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral sistem gereksinimlerini ben minimum da karşılıyorum zaten. Ona rağmen böyle. Biraz tuzlu bir sistem lazım rahat oynamak için.
4090 da bile sorun yapıyor oyun bozuk, güncelleme bekle dicemde şirket savaştan çıkmış salarlar oyunu.

Top Bottom