Düşük ayarlarda iyi kötü oynuyordu 50 fps den 4 / 5 e düşmesi sıkntılı tabi. Videoda ki kişi ayarlara girip daha ne kısabilirm diye baktı, kapatacak bir şey de kalmadı ayarlarda ?? umarım çıkacak patchlerle yakında düzelir.
Kral yok be oynanmaz halde video da ki adama da yazık benim gibi uğraşmış. Madem 50 FPS alıyoruz kardo ne oluyor da 5-10 fps e geri iniyor.
Yok korsan indirdim ben almam düzelmeden zaten olmadı gamepass ile oynarım.O değilde oyun fiyatı pahalı şuan eğer almadıysanız yılbaşı indirimleri beklenebilir
düzelmeden derken oyunda sorunmu varKral yok be oynanmaz halde video da ki adama da yazık benim gibi uğraşmış. Madem 50 FPS alıyoruz kardo ne oluyor da 5-10 fps e geri iniyor.
Yok korsan indirdim ben almam düzelmeden zaten olmadı gamepass ile oynarım.
Diyorum ya optimizasyon sıkıntısı var ağır bir biçimde. 50-60 fps alıyorum 20dk kadar sonrasında 5-9fps kilitleniyor ama sadece ben yaşamıyormuşum kardo. 3060 12GB VRAM olan adamlar da yaşıyormuş bunu veya daha üstü olanlarda. Düzeltme gelirse bu optimizasyon sıkıntısı kalmaz cyberpunkta da ilk çıktığında bannerlord da ilk çıktığında yaşadım bu tarz problemleri fakat sonra güncellemeler ile düzelttiler. Onu diyorum.düzelmeden derken oyunda sorunmu var
Konuyla bağımsız bende oynamayı düşünüyorum yakın süre içinde rtx 4070s ryzen 5 7600 işlemcim var ama 16gm ram kullanıyorum şuan 2k da oynayamaz miyim oyunu?Alıntıyı görüntüleSistem gereksinimleri nedeniyle çok konuşulmuştu. Çıkarım yapabilirsin. Grafik ayarlarına göre gereksinimlerde çok uçuk farklar var. Optimizasyonu patlak muhtemelen oyunun. Zamanla daha optimize olur mu ? Olursa ne kadar olur bilemem..
İyi sistemi olanlar rahatlıkla oynayabilir.Konuyla bağımsız bende oynamayı düşünüyorum yakın süre içinde rtx 4070s ryzen 5 7600 işlemcim var ama 16gm ram kullanıyorum şuan 2k da oynayamaz miyim oyunu?
Sistem gereksinimlerinde 32gb ram göstermis de hocam ddr5 16gb ram var bendeİyi sistemi olanlar rahatlıkla oynayabilir.
Arka planda çalışan gereksiz programları kapatırsan rahat oynarsın.Sistem gereksinimlerinde 32gb ram göstermis de hocam ddr5 16gb ram var bende
Teşekkürler hocam tereddüt ediyordum da sağolunArka planda çalışan gereksiz programları kapatırsan rahat oynarsın.
Teşekkürler hocam tereddüt ediyordum da sağolun