Neler Yeni

Xbox 9.nesil gamepad hk

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Xbox 9.nesil gamepad mediamarktte 2599 TL'ye düşmüş, 3 taksit yapılabiliyor, sizce almalı mıyım yoksa beklemeye devam mı etmeliyim?

standart fiyatı, bu fiyattan her zaman alınır ben 9 taksitle 3kya almıştım

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
standart fiyatı, bu fiyattan her zaman alınır ben 9 taksitle 3kya almıştım
ya alıp almama konusunda gel-gitteyim, 2 adet almaıyı düşünüyorum o yüzden indirime girmesini bekleyip beklememe konusunda kararsızım

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
ya alıp almama konusunda gel-gitteyim, 2 adet almaıyı düşünüyorum o yüzden indirime girmesini bekleyip beklememe konusunda kararsızım
hocam bu indirimlerde düşmezse daha da düşmez benim fikrimce en yüksek taksiti yapan yer nereyse oradan alın

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bu indirimlerde düşmezse daha da düşmez benim fikrimce en yüksek taksiti yapan yer nereyse oradan alın
valla şu an peşin fiyatına taksit en fazla 3 yapılıyor, şu an en uygunu mediamarkt, itopyada da seçenek var ama 200tl daha pahalı

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
valla şu an peşin fiyatına taksit en fazla 3 yapılıyor, şu an en uygunu mediamarkt, itopyada da seçenek var ama 200tl daha pahalı
amazonu kontrol edin hocam ben amazından almıştım biraz vade farkı yedim ama 9 taksitte yenebilecek bir vade farkı bence

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Emre
2 hafta önce amazondan yaklaşık kuponlar ile 1800 tl ye aldım. Kol hissiyat olarak ve uyumluluk açısından çok iyi fakat artık benim bahtsizligimdan mıdır bilmiyorum 2 kez ustu üste değişim kararı çıktı. Gelen iki kolda üretim hatasıydı. Şuan 3. Kolu bekliyorum gelmesini. Allah'tandır amazona güvenim sonsuzda mağdur edilmiyorum. Ama bu fiyata kesinlikle alinir.

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih
2 hafta önce amazondan yaklaşık kuponlar ile 1800 tl ye aldım. Kol hissiyat olarak ve uyumluluk açısından çok iyi fakat artık benim bahtsizligimdan mıdır bilmiyorum 2 kez ustu üste değişim kararı çıktı. Gelen iki kolda üretim hatasıydı. Şuan 3. Kolu bekliyorum gelmesini. Allah'tandır amazona güvenim sonsuzda mağdur edilmiyorum. Ama bu fiyata kesinlikle alinir.
Amazonda hangi satıcıdan aldın hocam

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Recep
Bende çok kararsızım hocam indirim bekleme kısmında, bir yanım al gitsin diyor diğer kısımda bekle ne acelen var diyor 😂

Kyuma

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,817
Üyeler
160,890
Son üye
Onur. K
Top Bottom