Neler Yeni

Valorant fps sorunu yaşıyorum

WxTimer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğitcan
Merhaba valorantta fps sorunu yaşıyorum 70 100 fps arası geziyor ve kasmayı hissettiriyor fakat başka hiçbir oyunda fps sorunu yaşamıyorum akıcı şekilde oynayabiliyorum nedeni nedir

Sistemim
I3 7100
Gtx1660 ti
16gb ram
1tb ssd

Oriencc

80+ Bronze
Hocam sorun olduğu belli eski 1650s li sistemimde 200-250 veriyor orta ayarlarda
Valorantta ekran kartı önemli değil önemli olan işlemcidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba valorantta fps sorunu yaşıyorum 70 100 fps arası geziyor ve kasmayı hissettiriyor fakat başka hiçbir oyunda fps sorunu yaşamıyorum akıcı şekilde oynayabiliyorum nedeni nedir

Sistemim
I3 7100
Gtx1660 ti
16gb ram
1tb ssd
Düşük fps almanızın sebebi işlemcinizin zayıf kalması anakartınız i3 9. i5 9. i7 9. Nesili destekliyor bu yazdıklarımdan i5 9. Nesili alabilirsiniz ikisinin ortası ve güzel bir işlemci işinizi görür bütçeniz varsa i7 9. Nesil alın

WxTimer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğitcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valorantta ekran kartı önemli değil önemli olan işlemcidir

Düşük fps almanızın sebebi işlemcinizin zayıf kalması anakartınız i3 9. i5 9. i7 9. Nesili destekliyor bu yazdıklarımdan i5 9. Nesili alabilirsiniz ikisinin ortası ve güzel bir işlemci işinizi görür bütçeniz varsa i7 9. Nesil alın
Farkli oyunlarda sıkıntı yaşamamamın nedeni nedir hocam?

Hocam sorun olduğu belli eski 1650s li sistemimde 200-250 veriyor orta ayarlarda
Ne yapsam bilemiyorum hocam

Son düzenleme:

Oriencc

80+ Bronze
Farkli oyunlarda sıkıntı yaşamamamın nedeni nedir hocam?

Ne yapsam bilemiyorum hocam
Bazı oyunlar grafik kartı yani ekran kartı odaklı bazı oyunlar işlemci odaklı çalışıyor örneğin pubg veya apex legends oynarsanız fps sorunu yaşamaz güzel fps alırsınız fakat cs2 valorant gibi oyunları o islemciyle zevk alarak oynayamazsınız şuan yapmanız gereken şey işlemcinizi yükseltmek

WxTimer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğitcan
Bazı oyunlar grafik kartı yani ekran kartı odaklı bazı oyunlar işlemci odaklı çalışıyor örneğin PUBG veya apex legends oynarsanız fps sorunu yaşamaz güzel fps alırsınız fakat cs2 valorant gibi oyunları o islemciyle zevk alarak oynayamazsınız şuan yapmanız gereken şey işlemcinizi yükseltmek
Cs2 de sorun yaşamıyorum hocam bende buna şaşırıyorum

Oriencc

80+ Bronze
Cs2 de sorun yaşamıyorum hocam bende buna şaşırıyorum
Ben eminim işlemciniz düşük olduğu için bu fps değerlerini alıyorsunuz tek çözümü işlemciyi yükseltmek i3 7100 şuanda baya alt seviye bir işlemci fps oyunları içinde, genel olarakta youtube dan i3 7100 valorant yazarak diğer kişilerinde bu civarda fps aldığını görebilirsiniz

WxTimer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğitcan
Ben eminim işlemciniz düşük olduğu için bu fps değerlerini alıyorsunuz tek çözümü işlemciyi yükseltmek i3 7100 şuanda baya alt seviye bir işlemci fps oyunları içinde, genel olarakta youtube dan i3 7100 valorant yazarak diğer kişilerinde bu civarda fps aldığını görebilirsiniz
Teşekkürler hocam

Furkan.Bz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
Valoranttı laptopum prize takılı değilken 210 civarında fps alıyorum, prize takınca fps 60 a düşüyor. Tam tersi (prize takılıyken yüksek fps vermesi gerekmez mi, bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?

WxTimer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğitcan
Valoranttı laptopum prize takılı değilken 210 civarında fps alıyorum, prize takınca fps 60 a düşüyor. Tam tersi (prize takılıyken yüksek fps vermesi gerekmez mi, bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?
büyük ihtimalle ayarlarınız değişmiş hocam kontrol edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,051
Son üye
EmreBLR
Top Bottom