Rhavenix
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 532
- İsim
- PichHasso
Arkadaşlar arada bir bana yabancı uyruklu bir numaradan mesaj atılıyor. Kimi zaman google yorumlarda restaurant kimi zaman da imdb sitesinde film puanlamak için link atıyorlar. Sonrasında geri dönüş yapıp SS atarsanız hesabınıza 50 tl atıp telegramdan devam etmek için bi kullanıcıya yazmanızı istiyorlar. Yarım saatte bir olacak şekilde günde 18 görev var ve görevler aynı şekilde devam ediyor 4-8-12-16 diye de temettü denilen bir sistem var sizden para istiyorlar sonrasında ise karşılığını atacaklarını dile getiriyorlar tabi denemedim buradan sonrasını ama işte para atarsanız da bir yere kayıt olmanızı istiyorlar sonra her görevden sonra oraya para yatırıyorlar ve çekebiliyormuşsunuz diyorlar. Bu olayı anlatmamdaki amaç bunu yapan biri var mı ve bu nasıl bir dolandırıcılık bilen var mı sistemleri nasıl çalışıyor falan...
Ben şakasına dolandırıcı ile sohbet edeyim dedim iban atınca harbiden de para atıyorlar :/
Ben şakasına dolandırıcı ile sohbet edeyim dedim iban atınca harbiden de para atıyorlar :/