Neler Yeni

Yardım Ajazz Temuya tekrardan ürün koymuş.

Amd34

80+ Silver
Apex girse de adetli yapışsak keşke

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş
Raporlandin agzina dikkat et
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hicbir seyi kötülemem ben gerçekçi bir insanım, neyse o.

Laaan noluyorr 🤣🤣

La gardaş salın paketimi
aga selam son durum ne verildi mi kargoya

Spectre_zz

80+ Bronze
aga selam son durum ne verildi mi kargoya
kanka bu sabah 9da kargo gümrük tarafından teslim ediliyor dedi daha bi güncelleme yok gümrük adam olsa dün zaten vermişti kargoya cumartesi kesin gelmişti 5 günde gelecekti kargo da işte haftaya kalır herhalde

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş
kanka bu sabah 9da kargo gümrük tarafından teslim ediliyor dedi daha bi güncelleme yok gümrük adam olsa dün zaten vermişti kargoya cumartesi kesin gelmişti 5 günde gelecekti kargo da işte haftaya kalır herhalde
benimde sabah 11 de gümrükleme tamamlandı dedi de sana soram dedim ne zaman kargoya verilir diye tahmiini

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,156
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
benimde sabah 11 de gümrükleme tamamlandı dedi de sana soram dedim ne zaman kargoya verilir diye tahmiini
toplam 4 siparişim teslim edildi 4 siparişiminden 2 tanesi gümrükten çıktıktan 1 gün sonra kargo şubesine teslim edilip sonraki gün teslim edildi 1 tanesi 2 gün sürdü bi tanesi 5 gün genelde ekstrem bir şey olmazsa 1 gün sürer

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş
toplam 4 siparişim teslim edildi 4 siparişiminden 2 tanesi gümrükten çıktıktan 1 gün sonra kargo şubesine teslim edilip sonraki gün teslim edildi 1 tanesi 2 gün sürdü bi tanesi 5 gün genelde ekstrem bir şey olmazsa 1 gün sürer
cevabın için çok teşekkür ederim renktaş ben niğde de oturuyorum genelde en uzak şehirden 3. gün teslim ediliyor kargoya verilmesi önemli

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,156
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
cevabın için çok teşekkür ederim renktaş ben niğde de oturuyorum genelde en uzak şehirden 3. gün teslim ediliyor kargoya verilmesi önemli
ben istanbulda olduğumdan biraz daha hızlı olması normal sanırsam kargo şubesine geldiğinde 1 gün sonra teslim edildi hep bunun değişeceğini çok sanmıyorum

Top Bottom