thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,019
o fiyata bedava stok gelirse kesin alacağım birini kardeşime vereceğimoyun kolu bence idare eder
Alıntıyı görüntüle
o fiyata bedava stok gelirse kesin alacağım birini kardeşime vereceğimoyun kolu bence idare eder
Alıntıyı görüntüle
15 çok gibi de story oynayacaksan sıkıntı olmazoyun kolu bence idare eder
Alıntıyı görüntüle
Bende %3 çıktı arkadaş tam köşelere doğru yapmış.15 çok gibi de story oynayacaksan sıkıntı olmaz
Hadi ya kaça gelmiştiDG160 kolu gelmiş çabuk bitmiş ben almamıştım kaçırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 tane alınca kaça geliyordu hatırlıyor musunuz
eski konu bir daha stok gelmedi https://forum.donanimarsivi.com/konu/ajazz-dg160-kablosuz-oyun-kumandasi.1015145/Hadi ya kaça gelmişti
Ha o zamandan yeni geldi sandımeski konu bir daha stok gelmedi https://forum.donanimarsivi.com/konu/ajazz-dg160-kablosuz-oyun-kumandasi.1015145/
iki tanesi vergi dahil 700 civarına geliyormuş
aga selam son durum ne verildi mi kargoyaRaporlandin agzina dikkat et
Hicbir seyi kötülemem ben gerçekçi bir insanım, neyse o.
Laaan noluyorr
La gardaş salın paketimi
kanka bu sabah 9da kargo gümrük tarafından teslim ediliyor dedi daha bi güncelleme yok gümrük adam olsa dün zaten vermişti kargoya cumartesi kesin gelmişti 5 günde gelecekti kargo da işte haftaya kalır herhaldeaga selam son durum ne verildi mi kargoya
benimde sabah 11 de gümrükleme tamamlandı dedi de sana soram dedim ne zaman kargoya verilir diye tahmiinikanka bu sabah 9da kargo gümrük tarafından teslim ediliyor dedi daha bi güncelleme yok gümrük adam olsa dün zaten vermişti kargoya cumartesi kesin gelmişti 5 günde gelecekti kargo da işte haftaya kalır herhalde
toplam 4 siparişim teslim edildi 4 siparişiminden 2 tanesi gümrükten çıktıktan 1 gün sonra kargo şubesine teslim edilip sonraki gün teslim edildi 1 tanesi 2 gün sürdü bi tanesi 5 gün genelde ekstrem bir şey olmazsa 1 gün sürerbenimde sabah 11 de gümrükleme tamamlandı dedi de sana soram dedim ne zaman kargoya verilir diye tahmiini
cevabın için çok teşekkür ederim renktaş ben niğde de oturuyorum genelde en uzak şehirden 3. gün teslim ediliyor kargoya verilmesi önemlitoplam 4 siparişim teslim edildi 4 siparişiminden 2 tanesi gümrükten çıktıktan 1 gün sonra kargo şubesine teslim edilip sonraki gün teslim edildi 1 tanesi 2 gün sürdü bi tanesi 5 gün genelde ekstrem bir şey olmazsa 1 gün sürer
ben istanbulda olduğumdan biraz daha hızlı olması normal sanırsam kargo şubesine geldiğinde 1 gün sonra teslim edildi hep bunun değişeceğini çok sanmıyorumcevabın için çok teşekkür ederim renktaş ben niğde de oturuyorum genelde en uzak şehirden 3. gün teslim ediliyor kargoya verilmesi önemli