Yardım Ajazz Temuya tekrardan ürün koymuş.

Apex girse de adetli yapışsak keşke

DG160 kolu gelmiş çabuk bitmiş ben almamıştım kaçırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 tane alınca kaça geliyordu hatırlıyor musunuz
Hadi ya kaça gelmişti

Raporlandin agzina dikkat et

Hicbir seyi kötülemem ben gerçekçi bir insanım, neyse o.

Laaan noluyorr 🤣🤣

La gardaş salın paketimi
aga selam son durum ne verildi mi kargoya

aga selam son durum ne verildi mi kargoya
kanka bu sabah 9da kargo gümrük tarafından teslim ediliyor dedi daha bi güncelleme yok gümrük adam olsa dün zaten vermişti kargoya cumartesi kesin gelmişti 5 günde gelecekti kargo da işte haftaya kalır herhalde

kanka bu sabah 9da kargo gümrük tarafından teslim ediliyor dedi daha bi güncelleme yok gümrük adam olsa dün zaten vermişti kargoya cumartesi kesin gelmişti 5 günde gelecekti kargo da işte haftaya kalır herhalde
benimde sabah 11 de gümrükleme tamamlandı dedi de sana soram dedim ne zaman kargoya verilir diye tahmiini

benimde sabah 11 de gümrükleme tamamlandı dedi de sana soram dedim ne zaman kargoya verilir diye tahmiini
toplam 4 siparişim teslim edildi 4 siparişiminden 2 tanesi gümrükten çıktıktan 1 gün sonra kargo şubesine teslim edilip sonraki gün teslim edildi 1 tanesi 2 gün sürdü bi tanesi 5 gün genelde ekstrem bir şey olmazsa 1 gün sürer

toplam 4 siparişim teslim edildi 4 siparişiminden 2 tanesi gümrükten çıktıktan 1 gün sonra kargo şubesine teslim edilip sonraki gün teslim edildi 1 tanesi 2 gün sürdü bi tanesi 5 gün genelde ekstrem bir şey olmazsa 1 gün sürer
cevabın için çok teşekkür ederim renktaş ben niğde de oturuyorum genelde en uzak şehirden 3. gün teslim ediliyor kargoya verilmesi önemli

cevabın için çok teşekkür ederim renktaş ben niğde de oturuyorum genelde en uzak şehirden 3. gün teslim ediliyor kargoya verilmesi önemli
ben istanbulda olduğumdan biraz daha hızlı olması normal sanırsam kargo şubesine geldiğinde 1 gün sonra teslim edildi hep bunun değişeceğini çok sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,059
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri