Sağolun hocam, bendeki masa 55cm miş bir monitör koydum klavye koyunca ekrana yapışcam gibi geldi o yüzden bakıyorum da ikea a ya bakıyım dediğiniz gibi olmazsaHocam e-ticaret sitelerindeki demir bacaklı sandalyelerden alırken iyi araştırın bendede var çok sallanıyor ileri geri. Sağlam bir şey almanızı öneririm. İkeadan falan da bakabilirsiniz.
2. Monitör mevcutsa veya ilerde almayı düşünüyorsanız minimum 120 130 cm uzunluğu olsun masanın bence hocam.Sağolun hocam, bendeki masa 55cm miş bir monitör koydum klavye koyunca ekrana yapışcam gibi geldi o yüzden bakıyorum da ikea a ya bakıyım dediğiniz gibi olmazsa
Şuanlık düşünmüyorum ama dediğiniz gibi en az 120 olması lazım evet kitaplar da koyuyorum masaya2. Monitör mevcutsa veya ilerde almayı düşünüyorsanız minimum 120 130 cm uzunluğu olsun masanın bence hocam.
Sallanma falan oluyor mu hocam . Bir de site güvenilir midir hiç bilmiyorum daAhşap Masif Ağaç Doğal Ceviz Renk Çalışma Masası (Yatık Ayak)
Enjoy Life Tasarım - Sizinle Yaşayan Mobilyalarwww.enjoylifetasarim.com
Hocam biz bundan aldık iki kişi. Gayet memnunuz f/p ürün.
Yok hocam ayaklarında ayarlama vidası da var zaten. Biz iki kişi bu siteden aldık. Trendyol gibi sitelerde de satışları vardı sanırım oradan da alınabilinir.Sallanma falan oluyor mu hocam . Bir de site güvenilir midir hiç bilmiyorum da