Neler Yeni

Yeni kasa aldım ne yapmalıyım

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ferhat Bilgi
Vatandan 21 bin tl 4060 ti 5600x sistem aldım bugün elime geçti açtım bios ekranındayım ne yapacağım hiç bilmiyorum bilenler yardımcı olabilir mi

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,912
İsim
Emre siyah
direkt boot olmadı mı sistem? windowsu kurup gönderirler normalde

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Metehan bahar
Vatandan 21 bin tl 4060 ti 5600x sistem aldım bugün elime geçti açtım bios ekranındayım ne yapacağım hiç bilmiyorum bilenler yardımcı olabilir mi
Flasha windows+bios güncellemesini attın mı?

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Metehan bahar
Yok hiçbir şey yapmadım daha yeni aldım açtım şimdi
Knk ytde videoları var. Onlar adım adım çok açıklayıcı şekilde anlatıyor. Buraya yazsamda pek anlamazsın gidip izlemen daha iyi olur.

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk ytde videoları var. Onlar adım adım çok açıklayıcı şekilde anlatıyor. Buraya yazsamda pek anlamazsın gidip izlemen daha iyi olur.
Örnek bi video atar mısın anakart msi b450m a pro max neye bakacağım da bilmiyorum

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ferhat Bilgi
En güncel sürüme güncellemiştim ben.
Bunu farklı bilgisayardan mı yapacağım nasıl yapacağım bu videolar eski ya birde hazır açık bilgisayarlardan yapıyorlar o yüzden kafam karışıyor

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Metehan bahar
Bunu farklı bilgisayardan mı yapacağım nasıl yapacağım bu videolar eski ya birde hazır açık bilgisayarlardan yapıyorlar o yüzden kafam karışıyor
Aldığın pcde windows yoksa, açılmıyorsa mecbur farklı pcden. Farklı bir yolu varmı bilmem. Bende eski bir laptop vardı ordan yüklemiştim.

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ferhat Bilgi
Aldığın pcde windows yoksa, açılmıyorsa mecbur farklı pcden. Farklı bir yolu varmı bilmem. Bende eski bir laptop vardı ordan yüklemiştim.
Bende de eski bi pc var ddr3 fujitsu d3041-a1 anakart var üstünde ondan halletmeye çalışayım windows yüklü değilmiş vatandaki pc toplayan kişi wind kurcan dedi sence win kaç kursam mantıklı olur

Top Bottom