Flasha windows+bios güncellemesini attın mı?Vatandan 21 bin tl 4060 ti 5600x sistem aldım bugün elime geçti açtım bios ekranındayım ne yapacağım hiç bilmiyorum bilenler yardımcı olabilir mi
Knk ytde videoları var. Onlar adım adım çok açıklayıcı şekilde anlatıyor. Buraya yazsamda pek anlamazsın gidip izlemen daha iyi olur.Yok hiçbir şey yapmadım daha yeni aldım açtım şimdi
Örnek bi video atar mısın anakart msi b450m a pro max neye bakacağım da bilmiyorumKnk ytde videoları var. Onlar adım adım çok açıklayıcı şekilde anlatıyor. Buraya yazsamda pek anlamazsın gidip izlemen daha iyi olur.
Örnek bi video atar mısın anakart msi b450m a pro max neye bakacağım da bilmiyorum
En güncel sürüme güncellemiştim ben.Bios sürümün 2023 de güncellemem gerekiyor değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok karışık şeylermiş yav
Aldığın pcde windows yoksa, açılmıyorsa mecbur farklı pcden. Farklı bir yolu varmı bilmem. Bende eski bir laptop vardı ordan yüklemiştim.Bunu farklı bilgisayardan mı yapacağım nasıl yapacağım bu videolar eski ya birde hazır açık bilgisayarlardan yapıyorlar o yüzden kafam karışıyor
Bende de eski bi pc var ddr3 fujitsu d3041-a1 anakart var üstünde ondan halletmeye çalışayım windows yüklü değilmiş vatandaki pc toplayan kişi wind kurcan dedi sence win kaç kursam mantıklı olurAldığın pcde windows yoksa, açılmıyorsa mecbur farklı pcden. Farklı bir yolu varmı bilmem. Bende eski bir laptop vardı ordan yüklemiştim.