Neler Yeni

fifine a6v aldım dip ses sorunu

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
arkadaşlar 1-2 saat önce fifine a6v elime ulaştı ve direkt test ettim evet mikrofon baya iyi ama diğer ortam seslerini baya alıyor ve kalvye sesi mouse sesi kasa sesi gibi gibi ve bendede gtx 1660 süper var rtx ekran kartı yok doğal olarak rtx voice yi indirdim masaüstünde hiçbir sorun yokken oyuna girince mikrofon bozuluyor ayarlardan öncelik ayarını maksimuma getirdim ama yüne olmadı bu dip gürültüyü nasıl ortadan kaldıra bilirim

heysamed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
evet yapabılen var mı aynı sorunu yasıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar 1-2 saat önce fifine a6v elime ulaştı ve direkt test ettim evet mikrofon baya iyi ama diğer ortam seslerini baya alıyor ve kalvye sesi mouse sesi kasa sesi gibi gibi ve bendede gtx 1660 süper var rtx ekran kartı yok doğal olarak rtx voice yi indirdim masaüstünde hiçbir sorun yokken oyuna girince mikrofon bozuluyor ayarlardan öncelik ayarını maksimuma getirdim ama yüne olmadı bu dip gürültüyü nasıl ortadan kaldıra bilirim
buldum https://www.technopat.net/sosyal/konu/fifine-a6-tok-ses-nasil-elde-edilir.2992749/

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
XXXX
gg indirin ordan mikrofon ayarı yapın

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdi
Hocam bende kullanıyorum mikrofonu eğer son ses seviyesinde kullanıyorsanız size önerim obs ye girin hiç bir ses efekti açık değilken mikrofonun saf kendi sesiyle girin sonra aşağıda siz sustuğunuz da eğer mikrofon ses artışı oluyorsa o ses gidene kadar mikrofonun sesini düşürün mikrofonun altındaki tekerlek ile ben öyle yaptığımda dip ses azaldı.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Hocam bende kullanıyorum mikrofonu eğer son ses seviyesinde kullanıyorsanız size önerim obs ye girin hiç bir ses efekti açık değilken mikrofonun saf kendi sesiyle girin sonra aşağıda siz sustuğunuz da eğer mikrofon ses artışı oluyorsa o ses gidene kadar mikrofonun sesini düşürün mikrofonun altındaki tekerlek ile ben öyle yaptığımda dip ses azaldı.
ozamanda ses az geldiğini düşünüyorum ben şahsen gg uygulamasını kullanıyorum konuştuğumda arkadan hafif bir dip ses geliyor sustuğumda gidiyor hem dip seside bir nebze azaltıyor bence şuan gayet memnunum iyi bence

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdi
ozamanda ses az geldiğini düşünüyorum ben şahsen gg uygulamasını kullanıyorum konuştuğumda arkadan hafif bir dip ses geliyor sustuğumda gidiyor hem dip seside bir nebze azaltıyor bence şuan gayet memnunum iyi bence
hocam her mikrofonu orta ses seviyesinde kullanmak lazım.

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Serhat Gül
ben nvidia broadcast kullanıyordum arkaplan sesini çok iyi kaldırıyor
1732355614730.png

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdi
Ve ayrıca hangi equalizer ayarlarını kullanıyorsunuz ben de a6 t var da o yüzden

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdi
a6t de dipses sorunu var mı bende almayı düşünüyorum
yok hocam bu ffiyat bandına en iyi mikrofon bu bence arkadaşdaki dip ses srounu herhalde üretimden kaynaklı ya dip ses var ama hiç rahatsız etmiyor sonar kullanırsanız geçer.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
a6t de dipses sorunu var mı bende almayı düşünüyorum
yüksek ayarda kullanırsan mikrofonu var ztn bu mikrofonlar sesi yakından almak için condenser mikrofonlar yani gain i kısıp yakından konuşursan a6t alıcakmışsın ztn ağzına yakın yaptınmı dipses olmaz ama bende a6v var uzaktada bir sorun yok ses ayarı yarıda fln gayt memnunum broudcast kullanıcaktım 1660 süper var bende rtx ekran kartım yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam her mikrofonu orta ses seviyesinde kullanmak lazım.
orta ses seviyesinde kullanıyorum

Top Bottom