Neler Yeni

Öneri Metro oxodus tarzı oyun önerisi

Palo DAYI 👑

80+ Gold

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI

The Semih

80+ Gold
Bu fikri nereden elde edindin? Oyun çok geniş kapsamlı ve büyük bir sütdyo yapmıyor bu oyunu. Hiç bir zombi oyunu bu kadar detaylı olmadı ve olamazda. Grafikleri üst düzey değil belki de istediğin optimizasyonu alamıyorsun falan ama bu oyun zombi oyunları dünyası içinde bile eşsiz bir eserdir.
1732447606186.png

Project zomboid oynadın mı bilmiyorum yada herhangi bir zombi oyunu. 7 days çok düz bir oyun ve hatalar ile dolu 1.0 çıkış yaptı ama oyun hala betanın betası. Teknik olarak burda paragraf yazarım, globalde hiç sevilmeyen bir oyun ben kendi fikrimi söylemiyorum, belirli bir kitle seviyor olabilir sende onlardan olabilirsin.

Ben PZ oynadıktan sonra diğer zombi tür oyunlar Left 4 tarzi hariç, yapay geliyor bana.

Hiçbir zombi oyunu bu kadar detaylı olamaz demişşin bu yorumu yazdığına göre PZ oynamamışşın belli, PZ oynayan adam 7 daysi asla övemez. Bu kadar iddaali konusuyorum. Senden ricam alttaki videoyu izle bak anlıcaksın, zaten zombi oyunu seviyorsan arkadaşların ile kesinlikle oynaman gereken bir oyun.

1732448112772.png

1732448136505.png

1732448298923.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus
PZ oynamamışşın belli
Bu oyun benim dediğim oyun kategorisinde değil. Ve oynadım 2D oyunlar benim için her daim alt kategoridedir. 3D olarak FPS oyunu olarak tekrar diyorum 7 days to die kadar detaylı zombi oyunu yok. Ve globalde beğenilmemesinin sebebi de oyunun bugları ve hataları bunlara bakarak da oyunu değerlendirmek mantıklı değil. Oyunu yapan büyük bir stüdyo veya ekip değil. Ve halan daha geliştirliyor.

The Semih

80+ Gold
Bu oyun benim dediğim oyun kategorisinde değil. Ve oynadım 2D oyunlar benim için her daim alt kategoridedir. 3D olarak FPS oyunu olarak tekrar diyorum 7 days to die kadar detaylı zombi oyunu yok. Ve globalde beğenilmemesinin sebebi de oyunun bugları ve hataları bunlara bakarak da oyunu değerlendirmek mantıklı değil. Oyunu yapan büyük bir stüdyo veya ekip değil. Ve halan daha geliştirliyor.
Banada tam tersi ben zombi oyununda çaresizlik felan seviyorum gerçekçi hayatta kalma hissini PZ de daha çok alıyorum ve ekip arkadaşlarımla daha çok sarıyor. Ben grafiğe çok önem vermiyom birinci önceliğim oynanış oluyor, PZ de oynanış mekanikleri başka hiçbir zombi oyununda yok, karakter arkasını bile göremiyor gerçek hayattaki gibi, duvar arkasındaki zombiyi göremiyorsun gözün algılayana kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus
Banada tam tersi ben zombi oyununda çaresizlik felan seviyorum gerçekçi hayatta kalma hissini PZ de daha çok alıyorum ve ekip arkadaşlarımla daha çok sarıyor. Ben grafiğe çok önem vermiyom birinci önceliğim oynanış oluyor, PZ de oynanış mekanikleri başka hiçbir zombi oyununda yok, karakter arkasını bile göremiyor gerçek hayattaki gibi, duvar arkasındaki zombiyi göremiyorsun gözün algılayana kadar.
Saygı duyuyorum. 2D de gerçekten PZ üst level fakat 3D de 7 days to die üstüne tanımam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,271
Üyeler
161,428
Son üye
valocu biri
Top Bottom