ama yinede ksııtlamak istiyorsan fps_max 144 yapıp sabitleyebilirsin konsoldan ama bana kalırsa sabitleme çünkü her yerde sürekli 144 alamazsın ister istemez düşüyor gereksiz bi olay olur bencebu ıyı bir şey neden kısıtlamaya calısıyorsun kı
fps_max 144 yaptım fakat olmadı ayarlan yaptım yine olmadı kısıtlamaya çalışmamın sebebi kısıtladığım zaman yani dikey eşitleme açtığım zaman daha akıcı oluyor oyun.bu ıyı bir şey neden kısıtlamaya calısıyorsun kı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama yinede ksııtlamak istiyorsan fps_max 144 yapıp sabitleyebilirsin konsoldan ama bana kalırsa sabitleme çünkü her yerde sürekli 144 alamazsın ister istemez düşüyor gereksiz bi olay olur bence
Dikey eşitlemeyi hiçbir oyuncu kullanmaz çünkü input lag yapıyor. Bunun yerine fps_max komutuyla veyahut ekran kartı driverından sınırlanır oyun. Hem sistem rahatlar hem gereksiz alınan fpsden kurtulunur. Nvdia ayarlarında ekran kartının göstereceği maks fps var ayarını bulursun maksimum kare hızı diye onu 148 çek hiçbir zaman ekran hz ine sınırlama anlık düşüşlerde 144 altına düşer ekran hz in +4 olarak ayarla onu.Cs 2 de ayarlardan dikey eşitlemeyi açtım fakat herhangi bir şekilde fps sabit değil monitörüm 144hz fakat 200-300 fps alıyorum bunun çözümü nedir?
tamamdır teşekkür ederimDikey eşitlemeyi hiçbir oyuncu kullanmaz çünkü input lag yapıyor. Bunun yerine fps_max komutuyla veyahut ekran kartı driverından sınırlanır oyun. Hem sistem rahatlar hem gereksiz alınan fpsden kurtulunur. Nvdia ayarlarında ekran kartının göstereceği maks fps var ayarını bulursun maksimum kare hızı diye onu 148 çek hiçbir zaman ekran hz ine sınırlama anlık düşüşlerde 144 altına düşer ekran hz in +4 olarak ayarla onu.
Merhabalar bahsettiğim ayar bu belki bulamazsınız diye atmak istedim. Bu arada oyunun içinde grafik ayarlarında da oyun içi fps inizi sınırlayabiliyorsunuz. 2 sini de ayarlayın isterseniz olmuyor dediniz. Amd kullanıyorsanız ondada bir ayar var. Onun için de söylerimtamamdır teşekkür ederim
Dediğiniz ayarı amd den buldum ve oldu teşekkür ederim.Merhabalar bahsettiğim ayar bu belki bulamazsınız diye atmak istedim. Bu arada oyunun içinde grafik ayarlarında da oyun içi fps inizi sınırlayabiliyorsunuz. 2 sini de ayarlayın isterseniz olmuyor dediniz. Amd kullanıyorsanız ondada bir ayar var. Onun için de söylerim