hocam vergisi nerde gözüküyorClaimcredit yaz arama yerine, siparişinin %50sini temu bakiyesi olarak iade veriyor onla da istediğin ürünü alırsın.
hocam vergisi nerde gözüküyorClaimcredit yaz arama yerine, siparişinin %50sini temu bakiyesi olarak iade veriyor onla da istediğin ürünü alırsın.
Windows kurmicam rdr gta vs atarım inşallah sorun olmaz. Ben bu ssdyi ekledim 1 tb yanına da monitör arkası için led koydum. Çark çevirttirdi satın aldıktan sonra, çevirdim %100 kredi iadesi geldi.UMARIM DURUP DURURKEN CRASH YEMEZSİN
Mesaj otomatik birleştirildi:
NASIL 850 TL YAPTIN KRAL BENDE MAKS 300 TL VERİYOR TEMUDAN ALIRKAN İADE KREDİİNİ
Ben de yaptım 7 gün boyunca 850tl kredi gelcek xd
Oyun için alıyoruz şuanlık alanlarda sorun yok.
Windows kurmicam rdr gta vs atarım inşallah sorun olmaz. Ben bu ssdyi ekledim 1 tb yanına da monitör arkası için led koydum. Çark çevirttirdi satın aldıktan sonra, çevirdim %100 kredi iadesi geldi.
Garanti %100 vermiyor mu Ben öyle biliyorum temunun başka çarkları genelde en yüksek ödülü atıyordu.Temizz
%100mü geldi oh
Ssd fişi çekti mi şimdiilk elektrik kesintisinde pert oldu iade para aldık
nasıl pert oldu verileri paylaşabilir misin?ilk elektrik kesintisinde pert oldu iade para aldık
bombastikilk elektrik kesintisinde pert oldu iade para aldık
yorumun inandırıcı gelmedi nedense banawin10 kurdum oyun oynuyordum 100 saglık bıanda 60 fılan indi temuya yazdım iade ettı sanıyelık elektrık gıdıp gelıyor ya 2 defa gıttı geldı aynı anda ben ekran kartı gıttı dedım megerse kodakmış giden gecen hafta oldu bu olay foto fılan vardı parayı alınca sıldım hepsını dıkkatlı olun ups fılan varsa bende kı sorun olmaz buyuk ıhtımal
Bana da gelmediyorumun inandırıcı gelmedi nedense bana