Neler Yeni

🔥İndirim KODAK 1 TB SSD VERGİ DAHİL 1039 LİRA🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,809
İsim
yusuf ecer

sinek.

80+
256gb olan elime ulaştı takıp çalıştırdım yazma okuma hızları denildiği gibi asıl aklıma takılan sıcaklık değerleri, bilgisayara takıp çalıştırdığım andan itibaren 45 derece sabit olarak gözüküyordu yük altında da 45 derece boşta da 45 dereceydi yazılımsal değildir diye düşünüyorum sonra biraz araştırdım tam bir bilgi bulamasam da büyük ihtimalle ssd içinde sıcaklık sensörü yok bundan emin olmak için ssd takıp kullanan kişilerde de böyle olup olmadığını yazarsa sevinirim.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
Berk
256gb olan elime ulaştı takıp çalıştırdım yazma okuma hızları denildiği gibi asıl aklıma takılan sıcaklık değerleri, bilgisayara takıp çalıştırdığım andan itibaren 45 derece sabit olarak gözüküyordu yük altında da 45 derece boşta da 45 dereceydi yazılımsal değildir diye düşünüyorum sonra biraz araştırdım tam bir bilgi bulamasam da büyük ihtimalle ssd içinde sıcaklık sensörü yok bundan emin olmak için ssd takıp kullanan kişilerde de böyle olup olmadığını yazarsa sevinirim.
ucuz olduğu için sıcaklık sensörü yok evet sabit 45

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
Berk
Sabit 45 iyi bir değer mi yoksa kötü mü
yani sensör yok. ölçüm yapacak cihaz olmadığı için yazılımsal sabit 45 olarak gözüküyor. arkaplanda ssd 90 derecede de çalışabilir kimi zaman 30 derecede de çalışabilir. gerçek zamanlı olarak siz bunu göremeyeceksiniz her zaman 45 gözükecek. dolayısıyla iyi bir değer mi kötü bir değer mi sorusundan ziyade. cihazda sıcaklık sensörü yok buna odaklanın.

WaTCHMaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed
ssd eline ulaşanlardan birisi içini açıp ssd nin anakartının resmini paylaşsa güzel olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ssd lerin üretimini yapan firma burası https://www.futurepath.com.cn/en/

ssdlerin üzerinde yapışık gelen etikette de bunu görebilirsiniz

Son düzenleme:
Top Bottom