Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Burak Taşdemir
RGB
Zevk meselesi, ikisini de canım sıkıldıkça kullanırım :D

Bilemiyorum nasıl geldiyse direkt taktım valla dfömsöçfdsng

İki hali de farklı güzel bence. Ayrıca rgb moduna göre duruşu değişebilir.
Arabanın uzun farı gibi rgbler gözüme sokulunca ben sevmiyorum tamamı beyaz olsaydı beğenirdim. Tabi bu zevk meselesi.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
umut
Evet bebek gibi valla.
taobao da m1w v3 sp modeli akko piano pro ile geliyor 400 yuan fiyatı var agentler falan kaç yuana gelir hocam ortalama vergi çıkartmazsa :D birde m1 v3, m1w v3, m1w v3 sp modelleri arasındaki farkı biliyor musunuz ?

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Klavyenin orjinalinde farklı renkli tuşlar baya premium hissi katıyor bana öyle geliyor
Klavyenin orijinal tuşları gayet güzel katılıyorum. Ben 670 tl ödeme limitini geçip denemek istediğimden ayrıyeten keycaps aldım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güle güle kullanın, bu hangi keycap setiydi. Tuşlar tam düzgün oldu mu?
Teşekkür ederim. Temu'da ki MageGee Keycaps seti. Tuşlar tam düzgün oldu, eksik yok.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,900
İsim
yusuf ecer
taobao da m1w v3 sp modeli akko piano pro v3 ile geliyor 400 yuan fiyatı var agentler falan kaç yuana gelir hocam ortalama vergi çıkartmazsa :D birde m1 v3, m1w v3, m1w v3 sp modelleri arasındaki farkı biliyor musunuz ?
M1 v3 kablolu, m1w v3 trimode, m1w v3 sp qmk/via trimode. Agentler ortalama %25-40 koyuyor.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
umut
M1 v3 kablolu, m1w v3 trimode, m1w v3 sp qmk/via trimode. Agentler ortalama %25-40 koyuyor.
anladım hocam teşekkür ederim çinli abilerin sattığı m1w v3 sp olanda qmk via yani bi fark yoksa çok iyiymiş ama sp modeli sadece pembe gibi olan renkte var ya

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,900
İsim
yusuf ecer
anladım hocam teşekkür ederim çinli abilerin sattığı m1w v3 sp olanda qmk via yani bi fark yoksa çok iyiymiş ama sp modeli sadece pembe gibi olan renkte var ya
Qmk via chinalocal ürünlerde yok diye biliyorum. Ben monsgeeke mail atıp ayrı olarak satın aldım 2-3 tane farklı pcb.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,900
İsim
yusuf ecer
pcb kaç dolara verirler hocam yoksa çindeki sp modeli almanın mantığı yok o zaman
20usdye aldım indirimle, normalde 30du sanırım. Kargo ödemedim ürünümün üst kasa kusurluydu onun içine koyup yolladılar.

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
RGB

Arabanın uzun farı gibi rgbler gözüme sokulunca ben sevmiyorum tamamı beyaz olsaydı beğenirdim. Tabi bu zevk meselesi.
Alıntıyı görüntüle

Komple beyaz yapınca böyle oluyor hocam. Bendeki model South-facing olduğu için ışık alt taraftan vuruyor. Eğer north-facing olsaydı daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,752
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Nihayet yapabildim :D Görselleri ekliyorum.
Teşekkürler hocam, keycapsleri takmadan bi ozona falan yatırsaydınız keşke bunlar kararmış gibi gözüküyor :D Fotoğraftan mı öyle gerçekte de öyle mi niye bembeyaz değil bunlar :D

Top Bottom