Stok fanın montajı tam yapıldı mı peki ? Vidalar biraz gevşek kalsa böyle oluyor genelde.valoranta 2 haftadır gırıyorum işlemcı polıgonda 86 dereceyi goruyor çozumu nedir termal macun 2 hafta önce sürüldü ısınmaması için ne yapabılırım ?
hocam yapıldı sımdı stok fanın vidalarının kontrol ettım çıkmıyor oynamıyor ben anlamadım ?Stok fanın montajı tam yapıldı mı peki ? Vidalar biraz gevşek kalsa böyle oluyor genelde.
Valla hocam 2 hafta önce sürüldüyse macun çıkmaması lazım.valoranta 2 haftadır gırıyorum işlemcı polıgonda 86 dereceyi goruyor çozumu nedir termal macun 2 hafta önce sürüldü ısınmaması için ne yapabılırım ?
hocam bılmıyorum anlamıyorum baya bazen rekebetcıde 82 fılan goruyor gpu da bır sıkıntı yok amaValla hocam 2 hafta önce sürüldüyse macun çıkmaması lazım.
Bende 1 senelik kurumuş macunla bile oyunlarda 80i geçmiyordu.
Kablonun uç plastik kısmından çekseniz çıkar.Alıntıyı görüntülesu cpufan soketi nasil cikartabilirim bir turlu cikmiyor
Kablo cok sert nasil cikarticam zor cikicak gibi duruyorKablonun uç plastik kısmından çekseniz çıkar.
Macun fazla sürülürse veya stok fan tam takılmaz ise bu yüksek sıcaklıklar gayet normaldir.
Öncelikle kablo kısmından çekmeyin. Alt kısmındaki plastik kısımından çıkartılır.Kablo cok sert nasil cikarticam zor cikicak gibi duruyor
Onu plastik seyi cekipde cikarticam o zaman dogrumudurÖncelikle kablo kısmından çekmeyin. Alt kısmındaki plastik kısımından çıkartılır.
Örnek videoda adamın fan bağlantı girişi beyaz ve oradan takıp oradan çıkartıyor.