Neler Yeni

Yardım R5 1600AF 12NM Isınıyor.

Yogurtcuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes
Last of us part 1 oynarken oyun 1 kere crash verdi, ardından tekrar girdiğimde ise cpu over temprature hatası aldım. Biosda sıcaklıok 85 derece civarı gösteriyordu, oyuna tekrar girdiğimde ise 95 dereceye kadar tekrar çıktı işlemci sıcaklığı. Şuan boşta 60 derece. ne yapmalıyım ?
1732548999101.png
1732548969194.png

1732548946168.png

Bünyamina

80+ Platinum

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
okr
Last of us part 1 oynarken oyun 1 kere crash verdi, ardından tekrar girdiğimde ise cpu over temprature hatası aldım. Biosda sıcaklıok 85 derece civarı gösteriyordu, oyuna tekrar girdiğimde ise 95 dereceye kadar tekrar çıktı işlemci sıcaklığı. Şuan boşta 60 derece. ne yapmalıyım ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
termal macun değişimi yaptın mı? kullandığım programın ismi ne kanka

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
yiğit karaca
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
stok soğutucu var anladığım kadarıyla termal macununu ne zaman değiştiniz en son ısınma sorunu vardı zaten o işlemcilerde

Yogurtcuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
termal macun değişimi yaptın mı? kullandığım programın ismi ne kanka
1 sene önce yapmış olmam lazım. Anakart değiştirmiştim geçen sene bu zamanlar, bilgisayarcının yenilemiş olacağını düşünüyorum.

Kullandığım program asus anakartın programı armoury crate.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyw öneri için sipariş verip geldiği gibi bilgisayarcıya gidip değişim yapacağım.

stok soğutucu var anladığım kadarıyla termal macununu ne zaman değiştiniz en son ısınma sorunu vardı zaten o işlemcilerde
Evet stok soğutucu kullanıyorum. Termal macunu anakart değiştirdiğim zaman değiştirdiyse 1 yıl yapmadıysa 3 yıl önce.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
okr
1 sene önce yapmış olmam lazım. Anakart değiştirmiştim geçen sene bu zamanlar, bilgisayarcının yenilemiş olacağını düşünüyorum.

Eyw öneri için sipariş verip geldiği gibi bilgisayarcıya gidip değişim yapacağım
bilgisayarcı allah bilir ne sürdü işlemciye :D allahsız gibi ısınan 5600x için şu macunu kullanıyorum https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-4g-spatulali-yuksek-perf-termal-macun-pm-HBC000004ZS0Y macun olarak bunu alabilirsin

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ali Gezen

Eyw öneri için sipariş verip geldiği gibi bilgisayarcıya gidip değişim yapacağım.
Dandik bi macun kullanmış şimdiye çoktan kurumuş olabilir. Kurumuşsa ve stok fan ise normal bu kadar ısınması. Dedikleri gibi Termal macun yenile ve imkanın varsa kule tipi fan al.

Bünyamina

80+ Platinum

Yogurtcuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes
Attığın linkteki satıcıya dikkat et. Olumlu yorumu yok.

@Yogurtcuk Kendin yapmanı öneririm. Netten video izle yaparsın.

Sizin attığınız satıcı güvenilirse ordan alırım. Evde kendim değiştirme konusuna gelince, babamla bilgisayar üzerinde bir parça değişimi ne zaman yapmam gerekse ortam kızışıyor sen abdülhamidi savundundaki masaya dönüşüyor ama denerim. Bu halde kullansam çok sıkıntı olur mu ? Hoi4, bannerlord, cuphead vs. oynuyorum.

Bünyamina

80+ Platinum
Sizin attığınız satıcı güvenilirse ordan alırım. Evde kendim değiştirme konusuna gelince, babamla bilgisayar üzerinde bir parça değişimi ne zaman yapmam gerekse ortam kızışıyor sen abdülhamidi savundundaki masaya dönüşüyor ama denerim. Bu halde kullansam çok sıkıntı olur mu ? Hoi4, bannerlord, cuphead vs. oynuyorum.
Yani 95 görmesi iyi değil. Baban evde değilken yap uzun sürmez.
Evet attığım alınabilir. Arkadaşında attığı m-4 güzel m-6 da tercih edilebilir ama satıcısı önemli. Hepsiburada ya da teknobiyotik güvenilir. 4gram çok birde sen o kadarı ne yapacaksın ? Benim attığım 1 gram 2 kere sürebilirsin.

Yogurtcuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes
Yani 95 görmesi iyi değil. Baban evde değilken yap uzun sürmez.
Evet attığım alınabilir. Arkadaşında attığı m-4 güzel m-6 da tercih edilebilir ama satıcısı önemli. Hepsiburada ya da teknobiyotik güvenilir. 4gram çok birde sen o kadarı ne yapacaksın ? Benim attığım 1 gram 2 kere sürebilirsin.
Daha önce hiç almadım termal macun o yüzden çok anlamıyorum, 1 gram gayet yeterli sanırım dediğnize göre.
Evde değiştirmeye çalışırım umarım zarar vermem işlemciye. En son ram değiştirirken, babam rame biraz fazla bastırdı, ben durdum biraz onu kırılcağından korktuğum için. Doğrusu oymuş meğersem. Böyle ufak atışmalar oluyor.

Bu satıcı iyi mi ? Amazon prime var o yüzden burdan almam daha mantıklı gibi hepsiburadanın şeyini önceden kullanmıştım.

Bünyamina

80+ Platinum
Daha önce hiç almadım termal macun o yüzden çok anlamıyorum, 1 gram gayet yeterli sanırım dediğnize göre.
Evde değiştirmeye çalışırım umarım zarar vermem işlemciye. En son ram değiştirirken, babam rame biraz fazla bastırdı, ben durdum biraz onu kırılcağından korktuğum için. Doğrusu oymuş meğersem. Böyle ufak atışmalar oluyor.

Bu satıcı iyi mi ? Amazon prime var o yüzden burdan almam daha mantıklı gibi hepsiburadanın şeyini önceden kullanmıştım.
Anladım. Buradan alabilirsin farketmez. İlk defa bende takıp çıkaracağım zaman böyle durum yaşamadım fakat şu an deneyimli olduğum için böyle sorunlar yaşamıyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom