Neler Yeni

Yardım Kablo kopukluğu olan kulaklık kullanmak?

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus Emre Arslan
Kulaklığımin kabloları biricik kardeşlerim sağolasın artık Rahmetli olma yoluna gitti. (En az 5 kez tekrar lehim yaptım) Bu sefer de devrede değil direkt kabloda kopukluk var ve kopuk olan yer hareket edince USB bağlantısı kopuyor ardından PC çöküyor. Bunun sebebi nedir? Yani baya bildiğin işlemci gidiyo ekran kartı sürücü çöküyor PC donuyor muhtemelen kısa devre yapıyor sürücü reset atınca geri geliyor..

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fırat
o kopukluk olan yerde muhtemelen çift tarafta gidik var ve bir birlerine temas ettiği için de kısa devre gibi bir şey yaptığını düşünüyorum kanka o kopuk olan yerden ayırıp güzelce makaron yardımıyla ayır bir birine temas durumu olmazsa sorun olmayacağını düşünüyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,352
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kulaklığımin kabloları biricik kardeşlerim sağolasın artık Rahmetli olma yoluna gitti. (En az 5 kez tekrar lehim yaptım) Bu sefer de devrede değil direkt kabloda kopukluk var ve kopuk olan yer hareket edince USB bağlantısı kopuyor ardından PC çöküyor. Bunun sebebi nedir? Yani baya bildiğin işlemci gidiyo ekran kartı sürücü çöküyor PC donuyor muhtemelen kısa devre yapıyor sürücü reset atınca geri geliyor..
dediğin gibi kısa devre oluyordur
kablonun başlangıcından usb kısmına kadar lehimlerini varsa erit yeni bi kablo bulup onu lehimle aynı noktalara

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mücahit Berat Orhan
kaliteli bir kablo alıp lehim yapın kablo kaliteli olmayınca bilgisayar çökebiliyor . Qcy h2 pro var kablosuz syrox marka aux kablosu ile bağlayınca pc çöküyor. Kulaklıkta sıkıntı yok aslında 0 kabloda sıkıntı yapıyor o yüzden kaliteli bir kabloyu lehim yapın

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus Emre Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaliteli bir kablo alıp lehim yapın kablo kaliteli olmayınca bilgisayar çökebiliyor . Qcy h2 pro var kablosuz syrox marka aux kablosu ile bağlayınca pc çöküyor. Kulaklıkta sıkıntı yok aslında 0 kabloda sıkıntı yapıyor o yüzden kaliteli bir kabloyu lehim yapın
Hocam bence uğraşmaya değmez, yeni bir kulaklık alacağım suanlik idare edeceğim maalesef

Top Bottom