hepsinin satıldığına inanıyorum demesonra zaman aşımı olur ve açık arttırmada satılır...
hepsinin satıldığına inanıyorum demesonra zaman aşımı olur ve açık arttırmada satılır...
Daha nelersonra zaman aşımı olur ve açık arttırmada satılır...
Cepliyorlardır bencehepsinin satıldığına inanıyorum deme
benim takılan ürünlerimi sattıkları kesinhepsinin satıldığına inanıyorum deme
benim takılan ürünlerimi sattıkları kesin
hepsini yapamazlar hocam, toplu mal çekimi sırasında belgelerin yanlış düzenlenmesi ve tedarik sürecinde anlaştığımız memurun hatası sebebiyle ürünler kaldı ne geri gitti ne de vergisini ödeyebilcek olmama rağmen ben alabildimCepliyorlardır bence
İçerde bi adam olsa sabah akşam geçirtirsin aslındahepsini yapamazlar hocam, toplu mal çekimi sırasında belgelerin yanlış düzenlenmesi ve tedarik sürecinde anlaştığımız memurun hatası sebebiyle ürünler kaldı ne geri gitti ne de vergisini ödeyebilcek olmama rağmen ben alabildim
Son yorumlar derken hocam? Hepsini okudum zaten.son yorumlarımı okuyun lütfen herks farklı bişey diyor öıldırcam
Aga bunun yasal yazısı yokmu biri bögle diyor başkası başka diyor doğrusunne bu mevzununSon yorumlar derken hocam? Hepsini okudum zaten.
dakika 2:57
Temu izin vermiyormuş zaten 6. Siparişe. Mh öyle söyledi iptal ediliyor diyor
Mh niye öyle diyo allahım kafayı yicem kimsenin kimseden haberi yokAlıntıyı görüntüle
TEMU'nun sitedeki açıklaması.
olay belgeli faturalı şekilde sokabilmek hocam, satışını yapabilmek ve stok gösterebilmemiz için gerekiyor, hilesi hurdası elbet vardır ama gerek yokİçerde bi adam olsa sabah akşam geçirtirsin aslında
Yok tabi kral umrumda değil hilesi hurdasıolay belgeli faturalı şekilde sokabilmek hocam, satışını yapabilmek ve stok gösterebilmemiz için gerekiyor, hilesi hurdası elbet vardır ama gerek yok
Aga bunun yasal yazısı yokmu biri bögle diyor başkası başka diyor doğrusunne bu mevzunun