Kanka hala uygulamadan deniyorsunböyle yazıyor hocam sonradan eklediğim ürünü kaldırmaya çalıştığımda
çok farketmez bence senin içinyok ne gelirse öyle kullanacağım
Merhaba, hocam ben müşteri temsilcileri ile iletişime geçtim birinci konuştuğum hiçbir şey vermedi. Sonra başka hesaptan iletişime geçtim, 110tl kredi gibi bir şey teklif etti. Son olarak ilk konuşma yaptığım hesapla tekrar temsilciye bağlandım %20 indirim teklif etti. %20 ile satın aldım.arkadaşlar kupon indirimi nasıl sağladınız ben 1100'e falan alabildim iptal edip tekrar alabilirim
%20 indirim vergisiz fiyattan mıMerhaba, hocam ben müşteri temsilcileri ile iletişime geçtim birinci konuştuğum hiçbir şey vermedi. Sonra başka hesaptan iletişime geçtim, 110tl kredi gibi bir şey teklif etti. Son olarak ilk konuşma yaptığım hesapla tekrar temsilciye bağlandım %20 indirim teklif etti. %20 ile satın aldım.
Bu vergi gelirse herseye aşırı zam gelir kimsede bisey almak istemez. Yani senin satacağın üründe ekstra %25 zamlanir ve almak isterler mi bilmedimne alaka
Evet. klavye 460 TL + vergi ( vergi indirimsiz fiyattan yani 575 TL'den hesaplandı.)%20 indirim vergisiz fiyattan mı
110 krediyi nasıl teklif edebildi anlatır mısın? ne sordunMerhaba, hocam ben müşteri temsilcileri ile iletişime geçtim birinci konuştuğum hiçbir şey vermedi. Sonra başka hesaptan iletişime geçtim, 110tl kredi gibi bir şey teklif etti. Son olarak ilk konuşma yaptığım hesapla tekrar temsilciye bağlandım %20 indirim teklif etti. %20 ile satın aldım.
deathadder v3 var elimde istersen takaslayabilirizArkadaşlar elimde fazladan beyaz renk Aula F75 var.
Mouse ihtiyacım olduğundan takas ve satış işlemlerine açığım.
Ben e ticaret sitesi değilim ki vergi vereyim?Bu vergi gelirse herseye aşırı zam gelir kimsede bisey almak istemez. Yani senin satacağın üründe ekstra %25 zamlanir ve almak isterler mi bilmedim
harbiBen e ticaret sitesi değilim ki vergi vereyim?
Hocam direkt konuya şöyle girdim: "Merhaba, Aula F75 klavye almak istiyorum ama hiç kuponum yok. Kuponsuz almak istemiyorum. İnternette insanların kupon ile bu klavyeyi 300 TL'ye aldığını gördüm." Gibi şeyler söyledim. Onlar da üzgün olduklarını vs. telafi için kredi verelim dediler.110 krediyi nasıl teklif edebildi anlatır mısın? ne sordun