Neler Yeni

Ajazz apex kullanımla alakalı yardım

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa Yavuz
arkadaşlar elime bugün ulaştı mouse fakat cpu tuhaf derecede yani normalde boşta yüzde 7 falandı şuan apexle yüzde 40 ta(sistem 12400f kullanıyor) neden böyle?
yazılımına nerden uılaşabilirim?
bide gıcırdıyor clickleri

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa Yavuz
Hocam gıçırdasa ne olacak allah aşkına sağından solundan gelmiyor tuşlara başınca ufak bi clik sesinde sıkıntı var gibi okadar oda oyuna girince duymuyorum bile
hocam gıcırdasa nolur gibisinden sormuyorumki normal mi diyorum zaten fiyatına sensörünün yarısı gelmiyor biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende hiç bir sorun yok sadece şarjı nerde görünüyor şarj göstergesi nerde var mı ?
dockta vardı sanki şuan gif koydum bakamıyorum siz deneyin isterseniz

HypnosW3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet ESMER
hocam gıcırdasa nolur gibisinden sormuyorumki normal mi diyorum zaten fiyatına sensörünün yarısı gelmiyor biliyorum

dockta vardı sanki şuan gif koydum bakamıyorum siz deneyin isterseniz
Var evet bir tık işte ben takılmıyorum çünkü çok rahatsız etmiyor beni bundan önce g402 kullanıyordum sonra asus evolve p300 dü galiba heryerinden ayrı ses geliyordu bunun benim için eksi yanları boyutu küçük birde daha önceden kullandığım mouseler ağır olduğundan çok hafif gelmesi başka sorunum yok. Onada kullandıkça alışırım gibi 😂

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa Yavuz
Var evet bir tık işte ben takılmıyorum çünkü çok rahatsız etmiyor beni bundan önce g402 kullanıyordum sonra asus evolve p300 dü galiba heryerinden ayrı ses geliyordu bunun benim için eksi yanları boyutu küçük birde daha önceden kullandığım mouseler ağır olduğundan çok hafif gelmesi başka sorunum yok. Onada kullandıkça alışırım gibi 😂
tamamdır hocam g402i bilmesemde kaliteli olması lazım ve o ses ondan geliyorsa bundan bişi olmaz saolun dklawşklidakliş
şimdi baktım 502 e benziyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
enes hünkar
click gıcırtısı apexlerde kronik. o yüzden günlük pro/ oyunlarda apex kullanıyorum. bende 12400f kullanıyorum 1khz ile 8 khz arasında boşta %20 fark yaratıyor.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-11-26 saat 20.48.58_a0529f5e.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-26 saat 20.48.58_a0529f5e.jpg
    631.8 KB · Hit: 17
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yasin eroğlu
gündüz çalışıyoprdu zort gitti

apex çöptür aldıranında alanın da mahoyum(!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yasin eroğlu
kanka maşşalah demedim ondan oldu ama klavyede çalışmıyordu usb söktüm taktım çalıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,414
Üyeler
163,491
Son üye
zurnadurum
Top Bottom