Neler Yeni

Android'den İphone'a geçilir mi?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Erdem
xs hala alıyor daha bunun 11'i 12 si var banko 3 yıl onların biter sonra 2 sene daha alır desen 4-5 senesi var kafadan.
4 sene daha alırsa öpüp başınıza koyun çok iyi süre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amiral sınıfındadeğil de orta seviyelerde yaşadım. Ama pahalı telefonlarda yaşayan arkadaşlarım oldu. O yüzden hepsi iphone'a geçti :D Güvenlik yaması güncellemesini uzun süreler almıyor muydu telefonlar? ben mi öyle hatırlıyorum.
Hocam orta seviyeleri çöp M ve A serisi almayacaksın telefon ile çok haşır neşir değilsen düz S alacaksın benim 3 sene oldu donma kasma yok sadece şarjı hızlı gidiyor he ben hiç oyun vs oynamadım telefon yıpranmadı hiç. Iphone 13 sonuçta 3 yaşında ben telefon alırken en fazla 1 yaşında olanlardan alıyorum yani wp,twitter gibi uygulamalar 4-5 sene daha destek verecekse ve güvenlik yaması alacaksa alın geçin seneye 10k zam gelir yine.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
4 sene daha alırsa öpüp başınıza koyun çok iyi süre.

Hocam orta seviyeleri çöp M ve A serisi almayacaksın telefon ile çok haşır neşir değilsen düz S alacaksın benim 3 sene oldu donma kasma yok sadece şarjı hızlı gidiyor he ben hiç oyun vs oynamadım telefon yıpranmadı hiç. Iphone 13 sonuçta 3 yaşında ben telefon alırken en fazla 1 yaşında olanlardan alıyorum yani wp,twitter gibi uygulamalar 4-5 sene daha destek verecekse ve güvenlik yaması alacaksa alın geçin seneye 10k zam gelir yine.
Evet hocam haklısınız aslında. 3 yıllık telefon olması benide şüphelendiriyor ama kesinlikle seneyede zam gelicek :(

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Erdem
Evet hocam haklısınız aslında. 3 yıllık telefon olması benide şüphelendiriyor ama kesinlikle seneyede zam gelicek :(

2 sene önce herhalde Iphone 13 128 gb 27k'dı almayı düşündüm sonra vazgeçtim yeni yıldan birkaç ay sonra 37k oldu normal bir artış değil ne de olsa mecburuz herkes geçiriyor işte. Her sene daha da kötüye gidiyor paranız varken alın geçin ben 54k'ya pc aldım yoksa Iphone 15 alıp geçecektim.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
2 sene önce herhalde Iphone 13 128 gb 27k'dı almayı düşündüm sonra vazgeçtim yeni yıldan birkaç ay sonra 37k oldu normal bir artış değil ne de olsa mecburuz herkes geçiriyor işte. Her sene daha da kötüye gidiyor paranız varken alın geçin ben 54k'ya pc aldım yoksa Iphone 15 alıp geçecektim.
Haklısınız hocam. Kesinlikle geçmek lazım yeni yıldan önce yada alacak ne varsa almak lazım.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Arkadaşlar yıllardır android kullanan biri olarak şuanda telefonum donmaya ve yavaşlamaya başladı. Her androidde yaşadım bu sorunu ve ilk defa iphone almak istiyorum. Şuanda bütçem 13'e yetiyor. Siz önerir misiniz? ve sizce cuma günkü indirimlerde fiyatında bir miktar düşme olur mu?
hayir bence gecilmez o fiyata s23 alin

Pharos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Aydın
ben s23 kullanıyorum gayet yeterli iphone 13 düz hali gereksiz bence 60 hz çok kötü gözüküyor

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,775
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Arkadaşlar yıllardır android kullanan biri olarak şuanda telefonum donmaya ve yavaşlamaya başladı. Her androidde yaşadım bu sorunu ve ilk defa iphone almak istiyorum. Şuanda bütçem 13'e yetiyor. Siz önerir misiniz? ve sizce cuma günkü indirimlerde fiyatında bir miktar düşme olur mu?
Oppo a74 den iPhone 13 miniye geçtim, şöyleyim;

ben s23 kullanıyorum gayet yeterli iphone 13 düz hali gereksiz bence 60 hz çok kötü gözüküyor
Evet s23 seriside tercih edilebilir

Pharos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Aydın
büyük telefon istiyorsan s24 fe de iyidir indirime filan girmişti en son

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,317
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Daha ucuza S23, S24 al geç. Bu devirde 60 hz cihaza o kadar para dökme hiçbir olayı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
kevinnight
Top Bottom