8k oynuyor arasında 7900xtx kac paraya düşerse alınır7900 XTX 24 GB olması iyi ama fiyatları artmış 4080 Super fiyatıyla aynı olmuş.
Yanına r7 7800x3d iyi bir ikili olur murekabetçi oyunlar için 4070 ti super de işini görür
ben 4080s derim bütçe sıkıntısı yoksa yakın kartlar asıl soru sende nvidia mı radeon muArkadaşlar herkese iyi forumlar rtx 4080s vs rx7900xtx birisi 48k biri 40k hangisini önerirsiniz sadece oyun için kullanacağım ve rekabetçi oyunlar oynuyorum arada bir hikaye oyunu da oynarım
Daha önce amd kullanmadım 2 bilgisayardada nvidia kullandım amd nin yazılım sıkıntısı ortadan kalktığı söyleniyor ama tamda güvenemiyorum nedenseben 4080s derim bütçe sıkıntısı yoksa yakın kartlar asıl soru sende nvidia mı radeon mu
Reis amd alırsam saphire marka alacağım senin kart hakkındaki düşüncen nedir onerir misinİndirimde 37kya 12 6 taksit olduğu için 7900xtx aldım pişman drğilim. Bende hep bu sefer nvidia alıcam diyprum fiyattan dolayı amd alıyorum. Pişman etmedi daha. Eğer sadece oyunsa bence hangisi ucuzsa onu al derim. Marka takındtın yoksa en ucuzunu
Reis Güç çekimi nasılİndirimde 37kya 12 6 taksit olduğu için 7900xtx aldım pişman drğilim. Bende hep bu sefer nvidia alıcam diyprum fiyattan dolayı amd alıyorum. Pişman etmedi daha. Eğer sadece oyunsa bence hangisi ucuzsa onu al derim. Marka takındtın yoksa en ucuzunu
Benimkide saphire ben memnunum güç tüketimi 340w civarında oc yapmazsan maksimum. Yaparsan 400ü geçiyoDaha önce amd kullanmadım 2 bilgisayardada nvidia kullandım amd nin yazılım sıkıntısı ortadan kalktığı söyleniyor ama tamda güvenemiyorum nedense
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis amd alırsam saphire marka alacağım senin kart hakkındaki düşüncen nedir onerir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis Güç çekimi nasıl
Ocak yapmaya gerek varmi Reis ben rekabetçi oyunlar oynayacağım yani cs2 ağırlıklı birde bazen hikaye oyunlari oynarim nadir de olmuş olsa senin bir onerin olur muBenimkide saphire ben memnunum güç tüketimi 340w civarında oc yapmazsan maksimum. Yaparsan 400ü geçiyo
Gerek yok zaten güçlü kart. Oyunda sınırın yok sonuçta oynayamıvağon oyun yok bunla tarxıa zevkine bağlı indir dene. Şuam cyberpunk 2077 oymuyom ultra 2k ayarda. AkıyorOcak yapmaya gerek varmi Reis ben rekabetçi oyunlar oynayacağım yani cs2 ağırlıklı birde bazen hikaye oyunlari oynarim nadir de olmuş olsa senin bir onerin olur mu