Neler Yeni

PC aniden çökmesi ve DirectX 'GetDeviceRemowedReason' hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Emir
Uzun süredir yaşadığım bir sorun var. Çoğunlukla oyun oynarken bazen de boştayken de başıma geliyor. Örneğin R6 açıyorum maça giriyorum sonrasında hemen FPS droplar girmeye başlıyor donmalar yaşanıyor ve bir anda PC kapanıyor işin garip tarafı klavye mouse monitörden güç kesilirken kasa sorunsuz çalışıyor fanlar RGB'ler hepsi çalışıyor. FIFA 25'e baktığımda aşağıya fotoğrafını koyduğum sorun ortaya çıkıyor. Bunlar yaşandıktan sonra bilgisayarı açmayı denediğimde bazen açılıyor ama aynı hatayı almaya devam ediyorum bazen açılmıyor. Birkaç defa PSU'nun düğmesini aç kapa yapa yapa şanslıysam açabiliyorum. Neredeyse 2 yıldır ne yaptıysam bu soruna çözüm bulamadım. PSU'dan kaynaklı olabilme ihtimali var mıdır? Çünkü oyun oynarken kasadan genelikle sanki bir fana bir şey sıkışmışta sürtüyor gibi ses geliyor. Yardımlarınız bekliyorum.

Ekler

• mldndqn-min.png
    mldndqn-min.png
    971.8 KB · Hit: 13
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
İsmail Enes
Dostum drivrında sorun var ddu diye bir uygulama var YouTube üzerinden videosunu izlersen çözersin drivrı silip yeni sürümünü nvidianın sitesinden indirip kurunca düzelecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum drivrında sorun var ddu diye bir uygulama var YouTube üzerinden videosunu izlersen çözersin drivrı silip yeni sürümünü nvidianın sitesinden indirip kurunca düzelecektir
Deneyeceğim birazdan
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC restart attığım için şuan açılmıyor kasa dediğim gibi sorunsuz açıldı ama diğer parçalara güç gitmiyor

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Deneyeceğim birazdan

PC restart attığım için şuan açılmıyor kasa dediğim gibi sorunsuz açıldı ama diğer parçalara güç gitmiyor
hocam umarım olmamıştır ama geçen gün benzer olay yaşadım anakartımda 5,6 tane kısadevre çıktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun düzelmedi fifaya girdiğim gibi PC çöktü

hocam umarım olmamıştır ama geçen gün benzer olay yaşadım anakartımda 5,6 tane kısadevre çıktı
Yok ddu sorun çıkartmadı ama sorunun hangi donanımsal cihazdan olduğunu bir türlü bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,746
Üyeler
161,746
Son üye
Metekral123
Top Bottom