Neler Yeni

🔥İndirim Honor Pad 9 + Klavye ve Kalem 11.599 TL 🔥🔥🔥

lunatik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
umut
ben kalemsiz halini bu fiyata aldım dostum zaten, kalemi varda vermiyor değilim yani. Keza ben 10k ya almadım ve ürün 1 ay felan oluyor alalı. Ezbere konuşmazsak iyi olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben kalemsiz halini bu fiyata aldım dostum zaten, kalemi varda vermiyor değilim yani. Keza ben 10k ya almadım ve ürün 1 ay felan oluyor alalı. Ezbere konuşmazsak iyi olurdu

Zaten sorun orada. Kalemsiz 10k'ya 2. el ürün satmaya çalışıyorsunuz. İnsanların aklıyla alay eder gibi fiyat verirken çekinmiyorsunuz da biz eleştirince mi sorun oluyor? Sonuç olarak ürününüz ikinci el, paketi açılmış, 1 ay da olsa kullanılmış. 1.5k farkla kutusunu kendim açacağım + kalemli ürünü alırım. İkinci el sizin dediğiniz gibi bir şey değil. Siz dahil genel olarak ikinci el ürününe böyle fiyat veren herkese tepki gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Siz zaten satamazsınız o fiyata bunu da tavsiye olarak düşünün derim.

Konudaki cihazı bilmiyorum ama Redmi Pad Pro kullandım. Klavye ile acayip kullanışlı bir cihaz. Bu da benzerdir diye düşünüyorum, fiyat farkına bakılıp aralarında seçim yapılabilir, kalem elzem değilse Pad Pro'nun klavyesi de uygun 1.7k civarı olması lazım.

Top Bottom