Neler Yeni

🔥İndirim Honor Pad 9 + Klavye Ve Kalem 10.999 TL

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Yunus Kocabay
Hocam canın mı sıkılıyor, burası sıcak fırsat bölümü, muhabbetini özelden yapabilirsin. Forumlarda kategoriler neden var? Başlık tablet, içine girince Kayseri Talas okuyoruz. Asıl konuyu kirletmeye gerek yok.
Haklısın dostum pardon.

FUTTU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hasan
Yazma hissiyetı ve kalem özellikleriyle ilgili bilgisi olan yok mu

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ömür AYCIL
bunun yerine Redmi Pad Pro daha mantıklı işlemcisi daha iyi ve arttırılabilir hafıza mevcut Honorda arttırılabilir hafıza yok işlemcisi 6 gen Redmi 7s gen ve batarya redmi de 10.000mah

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anıl G
Telefonu kurunca 5 tane reklam oyunu yüklemeni istiyor. Ve daha sayacağım çok şey var.
telefon kısmından bahsetmiyorum tablet kısmından bahsediyorum. hyperos çok daha iyi dostum bunu yaşayan nefes alan her canlı sorgulamadan kabul eder herhalde üçlü arballeklemesi yeter :)

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Kadir
Öğrenci indirimine giren bi tablet olsaydı keşke

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
telefon kısmından bahsetmiyorum tablet kısmından bahsediyorum. hyperos çok daha iyi dostum bunu yaşayan nefes alan her canlı sorgulamadan kabul eder herhalde üçlü arballeklemesi yeter :)
Arka planda bloatlar hayvan gibi kaynak tükettikten sonra ve tablette reklam çıktıktan sonra ne işime yarayacak o?

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anıl G
Arka planda bloatlar hayvan gibi kaynak tükettikten sonra ve tablette reklam çıktıktan sonra ne işime yarayacak o?
dostum ne reklamı ne bloat tüketimi ? ben niye yaşamıyorum hayır anlamıyorum ben mi farklı bir şey kullanıyorum acaba :D neyse bana noname 2.5k mesajı olan majim isimli istanbullu biri gördüğüm şeyin hayal olduğunu söyledi ben en iyisi kırayım tableti ahahhaha

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Abdullah
Arkadaşlar daha once de yazdım da bu ürünü mü onerirsniz samsung tab s9 fe+ mi hangisi iyi

nucLear

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Soner Demirel
klavye okey de kalem gözükmüyor sepette.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Mertcan Uysal
Top Bottom