Neler Yeni

🔥İndirim Honor Pad 9 + Klavye Ve Kalem 10.999 TL

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Yunus Kocabay
kardeş bilmiyorsun üstüne gitme bari. ekran kağıt hissi veriyor parlamıyor göz almıyor vs vs, örnek olarak huaweinin papermatte ekranlı tabletlerine bakabilirsin.
Papermatte ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeş bilmiyorsun üstüne gitme bari. ekran kağıt hissi veriyor parlamıyor göz almıyor vs vs, örnek olarak huaweinin papermatte ekranlı tabletlerine bakabilirsin.
Ha. Papermate edition diyon. Bence adam onsan bahsetmiyorda neyse. Kayserinin neresinden.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Son düzenleme:

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Yunus Kocabay
araştırmak bu kadar zor olmamalı, ki açıkladım zaten ne olduğunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

talas
Oo uzakmış ya. Orda bi sınırsız pizzacı varmış gittin mi hiç.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Oo uzakmış ya. Orda bi sınırsız pizzacı varmış gittin mi hiç.
2-3 tane var hangisini diyosun bilmiyorumda benim gittiğim yerde çok yağ dolduruyolar, malzemesi de çok dolgun değil. idare eder ama fiyatına değer mi bilmem.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
klavye ve kalem kullanmayacak olanlar poco pad bakabilirler boyut aynı ekran çözünrülüğü aynı poco pad'in işlemcisi daha iyi birde 10K Mah
İşlemcileri yakın. Poco Pad'in tek avantajı batarya. Honor Pad 9'un depolama biçimi UFS 3.1 Poco Pad'in depolama biçimi UFS 2.2 ve arayüz olarak büyük fark var. MagicOS en az kaynak tüketen arayüz HyperOS ise en fazla kaynak tüketen arayüz.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Yunus Kocabay
2-3 tane var hangisini diyosun bilmiyorumda benim gittiğim yerde çok yağ dolduruyolar, malzemesi de çok dolgun değil. idare eder ama fiyatına değer mi bilmem.
Ben daha sınırsız uygulamalı yere gitmem. Kalite hep düşük oluyor. Liseli misin

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben daha sınırsız uygulamalı yere gitmem. Kalite hep düşük oluyor. Liseli misin
Yok mezunum ben. Papyon burgerde sınırsız kova patates vardı hala devam ediyor mu bilmem, orası güzeldi.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Yunus Kocabay
Yok mezunum ben. Papyon burgerde sınırsız kova patates vardı hala devam ediyor mu bilmem, orası güzeldi.
Evet evet geçen gittim. Gidecekseniz yanınızda 1,2 şişe su götürün. Baharat fena yakıyor. Genel olarak güzeldi. Arabadan anlar mısınız ?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Evet evet geçen gittim. Gidecekseniz yanınızda 1,2 şişe su götürün. Baharat fena yakıyor. Genel olarak güzeldi. Arabadan anlar mısınız ?
İçeceği komple dışardan alıyorduk biz kimse bir şey demiyor öğrenci mekani zaten. Arabadan herkes kadar anlarim.
Konu sahibi rahatsız olmuyordur umarım.

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Axl Rose
İçeceği komple dışardan alıyorduk biz kimse bir şey demiyor öğrenci mekani zaten. Arabadan herkes kadar anlarim.
Konu sahibi rahatsız olmuyordur umarım.
Bu tanışma ve mekan muhabbetinin yeri burası mı sizce arkadaşlar?

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Axl Rose
Nolucak ya bu kadar kasmayın.
Hocam canın mı sıkılıyor, burası sıcak fırsat bölümü, muhabbetini özelden yapabilirsin. Forumlarda kategoriler neden var? Başlık tablet, içine girince Kayseri Talas okuyoruz. Asıl konuyu kirletmeye gerek yok.

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anıl G
İşlemcileri yakın. Poco Pad'in tek avantajı batarya. Honor Pad 9'un depolama biçimi UFS 3.1 Poco Pad'in depolama biçimi UFS 2.2 ve arayüz olarak büyük fark var. MagicOS en az kaynak tüketen arayüz HyperOS ise en fazla kaynak tüketen arayüz.
hyperos'un optimizasyonu da en iyisi ama :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,169
Üyeler
162,638
Son üye
mustafakincii