Neler Yeni

Instagram Reels nedir bu olay?

jugtazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
Arkadaşlar uzun zamandır reels videolarinin altında Tesla, Toyota, Mercedes ve Yemek tarifleri gibi videonun konusuyla alakasız açıklama metinleri görüyorum. Bu olay nedir bilen birisi açıklayabilir mi?
1000037187.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
yurtdışında biri instagramı trollemek için başlattı, koyun misali herkes yapıyor

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Burak
Kendi düşüncem yasak yiyebilecek gönderileri takılma olmasın diye o tarz şeyler yazıyor olabilirler diyordum arkadaş olayı özetledi sanırım 😆 @oyunbilgisi1

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,972
İsim
Emre siyah
uzun açıklama olsun diye konuyor artı videolarında daha çok izleneceği gibi anlayış var

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Rüveyda Akın
Bu tip metinler daha çok izlenme getiriyor zannediyorlar. Asıl bundan daha çok merak edilmesi gereken bir konu var. Son zamanlarda Instagram hikayelerde herkes bana "termos" yazın "katıldım" yazın falan böyle bir şeyler yazmalarını istiyorlar. Hediye vereceklerini söylüyorlar falan. Bunun olayı ne ben bunu çok merak ediyorum. Bunu 100den fazla hesabın yaptığını gördüm.

nowdead88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
kerem koçar
Keşfete düşsün diye yapıyorlar sanırım bir kaç tane yapılınca tutarsa herkes yapıyor tutuyo diye pek bilgim yok valla

jugtazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu olaydan para kazanıyorlar diye düşünmüştüm aslında. Hiç bu yönden düşünmemiştim.
uzun açıklama olsun diye konuyor artı videolarında daha çok izleneceği gibi anlayış var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Post başına ücret alıyor olabilirler mi peki?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,972
İsim
Emre siyah
Ben bu olaydan para kazanıyorlar diye düşünmüştüm aslında. Hiç bu yönden düşünmemiştim.

Post başına ücret alıyor olabilirler mi peki?
yok hiç sanmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
Keşfete düşsün diye yapıyorlar sanırım bir kaç tane yapılınca tutarsa herkes yapıyor tutuyo diye pek bilgim yok valla

keşfet algoritmasında açıklama bölümü instagramın kabul ettiği hassas kelimeleri yazmadığınız sürece pek bir etkisi olmuyor tabi insanların açıklamanızı okumasını yönlendirebilecek ve gerçekten okutabildiğiniz bir metniniz var ise video arkada oynadığı için etki ediyor, ancak bu şekilde faydası var başka şekilde herhangi bir etkisi yok.

Bu tip metinler daha çok izlenme getiriyor zannediyorlar. Asıl bundan daha çok merak edilmesi gereken bir konu var. Son zamanlarda Instagram hikayelerde herkes bana "termos" yazın "katıldım" yazın falan böyle bir şeyler yazmalarını istiyorlar. Hediye vereceklerini söylüyorlar falan. Bunun olayı ne ben bunu çok merak ediyorum. Bunu 100den fazla hesabın yaptığını gördüm.
takipçi etkileşimi çok olan sayfaların keşfet algoritması daha iyi oluyor genelde, belki onunla ilgili bir bağlantısı olabilir hikayeler hakkında bilgim yok, ama reels videolarında yorum yazanların faydası oluyor, özellikle herkesin aynı mesajı yazmasından ziyade zıtlık belirten konularda insanların birbiriyle tartışması gibi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,435
Üyeler
161,855
Son üye
mefe006
Top Bottom