yurtdışında biri instagramı trollemek için başlattı, koyun misali herkes yapıyor
uzun açıklama olsun diye konuyor artı videolarında daha çok izleneceği gibi anlayış var
yok hiç sanmamBen bu olaydan para kazanıyorlar diye düşünmüştüm aslında. Hiç bu yönden düşünmemiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Post başına ücret alıyor olabilirler mi peki?
Keşfete düşsün diye yapıyorlar sanırım bir kaç tane yapılınca tutarsa herkes yapıyor tutuyo diye pek bilgim yok valla
keşfet algoritmasında açıklama bölümü instagramın kabul ettiği hassas kelimeleri yazmadığınız sürece pek bir etkisi olmuyor tabi insanların açıklamanızı okumasını yönlendirebilecek ve gerçekten okutabildiğiniz bir metniniz var ise video arkada oynadığı için etki ediyor, ancak bu şekilde faydası var başka şekilde herhangi bir etkisi yok.uzun açıklama olsun diye konuyor artı videolarında daha çok izleneceği gibi anlayış var
takipçi etkileşimi çok olan sayfaların keşfet algoritması daha iyi oluyor genelde, belki onunla ilgili bir bağlantısı olabilir hikayeler hakkında bilgim yok, ama reels videolarında yorum yazanların faydası oluyor, özellikle herkesin aynı mesajı yazmasından ziyade zıtlık belirten konularda insanların birbiriyle tartışması gibi.Bu tip metinler daha çok izlenme getiriyor zannediyorlar. Asıl bundan daha çok merak edilmesi gereken bir konu var. Son zamanlarda Instagram hikayelerde herkes bana "termos" yazın "katıldım" yazın falan böyle bir şeyler yazmalarını istiyorlar. Hediye vereceklerini söylüyorlar falan. Bunun olayı ne ben bunu çok merak ediyorum. Bunu 100den fazla hesabın yaptığını gördüm.