1 hafta evvel 1300den satan benKlavye suan sahibindende yok satiyor. 1500 1600 den onlarca ilan vardi hepsi alindi.
İki hafta sonra görün bide1 hafta evvel 1300den satan ben
Hata yapmissiniz hocam stok varken yuksege satilmayacagi belliydi, illaki indirim veya stok bitecekti.1 hafta evvel 1300den satan ben
Bende kredi kartı ödememden dolayı 1500ten 3 adet sattım. Suan gelecekler bana kaldı artık kaçtan tuturursak muhtemelen 1800-2000 arasına gidecektir.Klavye suan sahibindende yok satiyor. 1500 1600 den onlarca ilan vardi hepsi alindi.
neyse ki yolda gelecek olanlar da var onları bekletirim 1300den sattıklarımda kar sonuç itibari ile ama bana da ders oldu.İki hafta sonra görün bide
Kendi keycapsine kıyasla daha tok ve güzel bir ses çıkıyor bence. Pudding keycaps ile kullanmaya devam ediyorumDostlar temudaki pudding keycapler sesi ne kadar değiştiriyor? Kullanan varsa söyleyebilir mi?
Stok varken de 1500'den sattım hep dünde 1600'den verdim kargoda gelecekler var onları 1700'den satıcam daha aşağısına vermek hata olurHata yapmissiniz hocam stok varken yuksege satilmayacagi belliydi, illaki indirim veya stok bitecekti.
direk ortaya çekip bağlasanız aynı şey hocamArkadaşlar klavyenin arkasinda 3 ayar var.kablolu olarak kullanmak istiyom. 2.4 ghz getirip dongleyi takip kabloyu bagladim.doğrumu bu şekilde.pek bilgim yok
Yani do gleye gerek yok dimiStok varken de 1500'den sattım hep dünde 1600'den verdim kargoda gelecekler var onları 1700'den satıcam daha aşağısına vermek hata olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
direk ortaya çekip bağlasanız aynı şey hocam