- Reaksiyon skoru
- 20
Valla zor alabiliyorsan sana hesabımın birini vereyim bana alsanıza hocamİndirim kuponu sanki alınması zor bir şey mi gibi konuşuyorsunuz bir şeyi bilmeden konuşma benimle düzgün konuş.
Valla zor alabiliyorsan sana hesabımın birini vereyim bana alsanıza hocamİndirim kuponu sanki alınması zor bir şey mi gibi konuşuyorsunuz bir şeyi bilmeden konuşma benimle düzgün konuş.
O senin sorunun benim değil.Valla zor alabiliyorsan sana hesabımın birini vereyim bana alsanıza hocamben alamıyorum vermiyorlar
40 saat yalayıp yutarsan verirler doğru ben onu yapamam uğraşamamO senin sorunun benim değil.
Sence atıp tutuyor muyum siz beceriksizseniz suçlu ben değilim.40 saat yalayıp yutarsan verirler doğru ben onu yapamam uğraşamam![]()
Tamam abiğSence atıp tutuyor muyum siz beceriksizseniz suçlu ben değilim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fn + w yaptın mıDostlar bf1 oynuyorum f3 basınca abuk subuk yerlere atıyor bunu nasıl çözebiliriz asıl f3 fonksiyonunu yerine getirmiyor
Şimdi düzeldi hocam çok sağolFn + w yaptın mı
Ara sıra kendiliğinden veya yanlış tuşa basılması sonucu mod değiştiriyor bu tür olaylarda bunu yapmak en iyisiŞimdi düzeldi hocam çok sağol
Hocam almanın taktiğini kısaca bilgi vermeniz mümkün mü?Akli dengen mi bozuk 438'e çok rahat alınıyor kime değişik diyorsunuz? %20 kupon hesapta dolu 4-5 tane daha var ama isterseniz 2 dakikada alabiliyorsunuz genelde.
Alıntıyı görüntüle
Normalde hesabıma kupon tanımlar mısınız dediğinizde vermeleri lazım.Hocam almanın taktiğini kısaca bilgi vermeniz mümkün mü?