❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bende öyle düşündüm açıkçası. Eski klavyenin tuşları uydu o yüzden gerek duymadım kullanmaya.
250den alirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onları 400den sat birde beni al

Ama beni alirsan masraf çıkartırım çok yemek yiyorum

Beyaz pudding keycaps var elimde klavyeye takarım diye aldım ama kutusunu hiç açmadım. Muhtemelen satarım kaçtan satsam bilemedim 253 lira vergisiz fiyatı. Kaça gider bilen var mı?
500-600 arası

250den alirim

Onları 400den sat birde beni al

Ama beni alirsan masraf çıkartırım çok yemek yiyorum
250 TL'den niye vereyim? Babamın hayrına falan mı? Tek başına keycaps alınmıyor almak isteyenin minimum 3 tane sepete atması gerekiyor 500 TL'ye yakında vergi çıkıyor. Yani 253 TL'ye keycapı almış 150 lira civarıda vergi ödemiş oluyorum. Satamazsam koyarım köşeye durur dert edilecek bişey yok. 400 TL normal bir fiyat aldığım fiyata karsız vermiş oluyorum kısacası. Kar etmek istesem 500-600 derim.

Beyaz pudding keycaps var elimde klavyeye takarım diye aldım ama kutusunu hiç açmadım. Muhtemelen satarım kaçtan satsam bilemedim 253 lira vergisiz fiyatı. Kaça gider bilen var mı?
Hocam merhaba, dm'den attıklarıma baktınız mı, ne düşünüyorsunuz?

konuyu kapatsılsa daha gelmiyor zaten boşa hortluyor ürün geldi zannedip giriyoruz :D

indirim bitti yazıyor hocam zaten hortlatmak değil ki
Hortluyor artık ürün yok boşa yükseliyor :D biri bugün aldım dedi ama ne kadar doğru sabahtan beri kontrol ediyorum stoğa girmiyor

400-500 arası yazın hocam bende aldım aula ıle combolayıp satacagım.

Şeffaf keycap alan arkadaşlara soru: sesi ne şekilde değiştiriyor? Bende siyah-beyaz klavye var. Switchlerini yarı yarıya birbirine takıp bakıyorum, sesleri hiç benzemiyor keycaplerden ötürü. Siyah keycap daha sessiz.

250 TL'den niye vereyim? Babamın hayrına falan mı? Tek başına keycaps alınmıyor almak isteyenin minimum 3 tane sepete atması gerekiyor 500 TL'ye yakında vergi çıkıyor. Yani 253 TL'ye keycapı almış 150 lira civarıda vergi ödemiş oluyorum. Satamazsam koyarım köşeye durur dert edilecek bişey yok. 400 TL normal bir fiyat aldığım fiyata karsız vermiş oluyorum kısacası. Kar etmek istesem 500-600 derim.
Ankaradaysaniz 400e alayım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri