boeasy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 740
Bende öyle düşündüm açıkçası. Eski klavyenin tuşları uydu o yüzden gerek duymadım kullanmaya.Vergiyle 400tl
Bende öyle düşündüm açıkçası. Eski klavyenin tuşları uydu o yüzden gerek duymadım kullanmaya.Vergiyle 400tl
250den alirimBende öyle düşündüm açıkçası. Eski klavyenin tuşları uydu o yüzden gerek duymadım kullanmaya.
500-600 arasıBeyaz pudding keycaps var elimde klavyeye takarım diye aldım ama kutusunu hiç açmadım. Muhtemelen satarım kaçtan satsam bilemedim 253 lira vergisiz fiyatı. Kaça gider bilen var mı?
250 TL'den niye vereyim? Babamın hayrına falan mı? Tek başına keycaps alınmıyor almak isteyenin minimum 3 tane sepete atması gerekiyor 500 TL'ye yakında vergi çıkıyor. Yani 253 TL'ye keycapı almış 150 lira civarıda vergi ödemiş oluyorum. Satamazsam koyarım köşeye durur dert edilecek bişey yok. 400 TL normal bir fiyat aldığım fiyata karsız vermiş oluyorum kısacası. Kar etmek istesem 500-600 derim.250den alirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onları 400den sat birde beni al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama beni alirsan masraf çıkartırım çok yemek yiyorum
Hocam merhaba, dm'den attıklarıma baktınız mı, ne düşünüyorsunuz?Beyaz pudding keycaps var elimde klavyeye takarım diye aldım ama kutusunu hiç açmadım. Muhtemelen satarım kaçtan satsam bilemedim 253 lira vergisiz fiyatı. Kaça gider bilen var mı?
indirim bitti yazıyor hocam zaten hortlatmak değil kikonuyu kapatsılsa daha gelmiyor zaten boşa hortluyor ürün geldi zannedip giriyoruz![]()
Hortluyor artık ürün yok boşa yükseliyorindirim bitti yazıyor hocam zaten hortlatmak değil ki
400-500 arası yazın hocam bende aldım aula ıle combolayıp satacagım.Beyaz pudding keycaps var elimde klavyeye takarım diye aldım ama kutusunu hiç açmadım. Muhtemelen satarım kaçtan satsam bilemedim 253 lira vergisiz fiyatı. Kaça gider bilen var mı?
Ankaradaysaniz 400e alayım250 TL'den niye vereyim? Babamın hayrına falan mı? Tek başına keycaps alınmıyor almak isteyenin minimum 3 tane sepete atması gerekiyor 500 TL'ye yakında vergi çıkıyor. Yani 253 TL'ye keycapı almış 150 lira civarıda vergi ödemiş oluyorum. Satamazsam koyarım köşeye durur dert edilecek bişey yok. 400 TL normal bir fiyat aldığım fiyata karsız vermiş oluyorum kısacası. Kar etmek istesem 500-600 derim.
İstanbuldayım maalesef.Ankaradaysaniz 400e alayım