bende bunu. Cevabını arıyorum ve şuan airpods 2ye sahibim değiştirmeye değer miBu iki kulaklığın hangisi iyi ve ne gibi farklılıkları var bilgisi olan var mı?
Airpods pro 2 ile normal airpods 4 arasında ne fark var bilmiyorum bendebende bunu. Cevabını arıyorum ve şuan airpods 2ye sahibim değiştirmeye değer mi
Şuan apple harici yerlerde stok yok sanırım. Appleda pahalı satıyor. Heryerde 2. Nesil var proların ama pro 2 yokAirpods pro 2 kullanıcısıyım hakkında sorun varsa sorabilirsin
TeşekkürlerAirPods 4 acik uçlu yani silikonsuz. AirPods pro 2.nesil kapalı uç yani silikonlu. İkisinde de aynı cip var (H2 Çip). AirPods pro 2. Nesil silikonlu olduğu için ANC performansı airpods 4. Nesile göre daha iyi. Otobüste veya metroda giderken airpods 4. Nesil dışarıya airpods pro 2. Nesilden biraz daha fazla ses verecektir silikonsuz olduğu için.
Benim fikrimi sorarsan, ben aktif olarak airpods pro 2. Nesil kullanıyorum ve çok memnunum eger iphone model telefon kullanıyorsan vereceğin paraya değecektir.
https://www.apple.com/airpods/compare bu siteden karşılaştırmasını yapıp diğer detayları da öğenebilirsin.
Anladım teşekkürlerÇevre seslerini daha iyi duymak istiyorsanız Airpods 4 alın, Airpods 2 pro'da iş görür ama silikon olduğu için ekstra yalıtımlı.