Yardım Airpods pro 2 ile airpods 4 hangisi daha iyi?

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
805
Bu iki kulaklığın hangisi iyi ve ne gibi farklılıkları var bilgisi olan var mı?

Bu iki kulaklığın hangisi iyi ve ne gibi farklılıkları var bilgisi olan var mı?
bende bunu. Cevabını arıyorum ve şuan airpods 2ye sahibim değiştirmeye değer mi

AirPods 4 acik uçlu yani silikonsuz. AirPods pro 2.nesil kapalı uç yani silikonlu. İkisinde de aynı cip var (H2 Çip). AirPods pro 2. Nesil silikonlu olduğu için ANC performansı airpods 4. Nesile göre daha iyi. Otobüste veya metroda giderken airpods 4. Nesil dışarıya airpods pro 2. Nesilden biraz daha fazla ses verecektir silikonsuz olduğu için.

Benim fikrimi sorarsan, ben aktif olarak airpods pro 2. Nesil kullanıyorum ve çok memnunum eger iphone model telefon kullanıyorsan vereceğin paraya değecektir.

https://www.apple.com/airpods/compare bu siteden karşılaştırmasını yapıp diğer detayları da öğenebilirsin.

Airpods pro 2 kullanıcısıyım hakkında sorun varsa sorabilirsin
Şuan apple harici yerlerde stok yok sanırım. Appleda pahalı satıyor. Heryerde 2. Nesil var proların ama pro 2 yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AirPods 4 acik uçlu yani silikonsuz. AirPods pro 2.nesil kapalı uç yani silikonlu. İkisinde de aynı cip var (H2 Çip). AirPods pro 2. Nesil silikonlu olduğu için ANC performansı airpods 4. Nesile göre daha iyi. Otobüste veya metroda giderken airpods 4. Nesil dışarıya airpods pro 2. Nesilden biraz daha fazla ses verecektir silikonsuz olduğu için.

Benim fikrimi sorarsan, ben aktif olarak airpods pro 2. Nesil kullanıyorum ve çok memnunum eger iphone model telefon kullanıyorsan vereceğin paraya değecektir.

https://www.apple.com/airpods/compare bu siteden karşılaştırmasını yapıp diğer detayları da öğenebilirsin.
Teşekkürler

Çevre seslerini daha iyi duymak istiyorsanız Airpods 4 alın, Airpods 2 pro'da iş görür ama silikon olduğu için ekstra yalıtımlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,795
Üyeler
174,784
Son üye
Edvardox
Geri