K kle1Nz 80+ Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Tarık Mete 29 Kasım 2024 #1 Asus ROG Strix Scope II 96 ROG NX Snow Switch Hot-Swap Beyaz Kablosuz Mekanik Gaming Klavye ( https://www.crtgamestore.com/asus-r...witch-hot-swap-kablosuz-mekanik-gaming-klavye ) almayı düşünüyorum. Sizce değer mi? Bunu almak yerine şunu alabilirsin dediğiniz klavyeler varsa öneriye açığım.
Asus ROG Strix Scope II 96 ROG NX Snow Switch Hot-Swap Beyaz Kablosuz Mekanik Gaming Klavye ( https://www.crtgamestore.com/asus-r...witch-hot-swap-kablosuz-mekanik-gaming-klavye ) almayı düşünüyorum. Sizce değer mi? Bunu almak yerine şunu alabilirsin dediğiniz klavyeler varsa öneriye açığım.
Demacia'lı Master Yi 80+ Silver Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 2,093 Dahası Reaksiyon skoru 840 İsim Yuzarsef 29 Kasım 2024 #2 Bu daha iyi bence ama bu gönderdiğinde alınır.
K kle1Nz 80+ Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Tarık Mete 29 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Demacia'lı Master Yi yazmış: Bu daha iyi bence ama bu gönderdiğinde alınır. Devamı için tıklayın... Belirtmeyi unutmuşum kablosuz klavye arıyorum aralarında boyut ve kablo dışında fark yok galiba gördüğüm kadarıyla
Demacia'lı Master Yi yazmış: Bu daha iyi bence ama bu gönderdiğinde alınır. Devamı için tıklayın... Belirtmeyi unutmuşum kablosuz klavye arıyorum aralarında boyut ve kablo dışında fark yok galiba gördüğüm kadarıyla
jaksndw 80+ Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 108 Dahası Reaksiyon skoru 55 İsim Mehmet Uygun İlgilendiği Kategoriler Pc 29 Kasım 2024 #4 Scope 2 nx için 3800tl çok fazla ben sizin yerinizde olsam wraith mağazasına bir göz atardım
K kle1Nz 80+ Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Tarık Mete 29 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 jaksndw yazmış: Scope 2 nx için 3800tl çok fazla ben sizin yerinizde olsam wraith mağazasına bir göz atardım Devamı için tıklayın... Wraith w75 önerir misiniz? Şuan stokta yok ön sipariş verilebiliyor
jaksndw yazmış: Scope 2 nx için 3800tl çok fazla ben sizin yerinizde olsam wraith mağazasına bir göz atardım Devamı için tıklayın... Wraith w75 önerir misiniz? Şuan stokta yok ön sipariş verilebiliyor