Neler Yeni

🔥İndirim İtopya İndirimli Tek Sistem!!!

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Rogas
Hocam bende normalde PC hocasının bir sistemini alacaktım kasımın başlarında falan ama sırf Reddit konularına bakındığımda yabancıların Kasayı ve psu'nun kötü olduğunu belirttiği için almadım hatta biri Tür list paylaşmıştı markanın en iyi psu'su bile sıralamada Yani S/A/B/C diye sınıflar varya orda B'ye giriyordu yani kötü diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Ben Zaten alınabilecek diye yazdım efsane indirim falan demedim ve bence vatan'da 11.11'de yaptığı stok eritme ve teşhir ürünü elden çıkarmak için yaptığı indiriminden başka iyi indirim yapmadı kesinlikle
Hocam özür dilerim lafım size değildi ben sadece sitem ettim sizlik inanın en ufak problem yok paylaşımınızı karalamak değildi amacım

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,354
İsim
Diyarhan
Yanlış yazmışım düzelttim

Herhalde Normalde bu fiyata 7800XT olması gerektiği ama markaların .....'de olmadığı için bu fiyata 7800XT yapmadıkları için kafam karıştı🥲
30k ya 7500f 16gb 500gb halini çıkarsalar çok güzel olur. almışken 7800xt alalım

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Bu sistemleri görüp hala bunlardan alışveriş yapan varsa devam edin
ben itopyadan bilgisayarımı ve ekipmanlarımı aldım hiç bir sorun yaşamadım sen ne yaşamış olabilirsin bilemiyorum ama dikkat çeken güzel indirimleri var

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ümit
Bedavaya ürün vericekler bir daha itopyadan toplu iğne almam bide foruma yazmışlar efsane indirimler utanmıyorlar.
Vatan jumbum dışında indirim yapan olmadı bu ay
Kulaklıklarda MediaMarkt bide
Bir de yan hesaplardan gelip Of süper sistemler yapmis diye yorum yapmıyorlar mı yemin ediyorum sinir krizi geçiriyorum.
ben itopyadan bilgisayarımı ve ekipmanlarımı aldım hiç bir sorun yaşamadım sen ne yaşamış olabilirsin bilemiyorum ama dikkat çeken güzel indirimleri var
Çok güzel indirimleri varsa neden bir kişi bile memnun değil? Herkes isyan ediyor şu an.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Bir de yan hesaplardan gelip Of süper sistemler yapmis diye yorum yapmıyorlar mı yemin ediyorum sinir krizi geçiriyorum.

Çok güzel indirimleri varsa neden bir kişi bile memnun değil? Herkes isyan ediyor şu an.
senin söylediğin kadar isyanlar ver yansın eden yok sadece dediğim dikkat çeken güzel indirimleri var

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,023
İsim
1
senin söylediğin kadar isyanlar ver yansın eden yok sadece dediğim dikkat çeken güzel indirimleri var
bende itopyadan çok ürün aldım ama sorun yaşayan da çok fazla doğal olarak güzel indirimleri de yok açıkcası dalga geçer gibi fiyat koyuyolar genelde

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
bende itopyadan çok ürün aldım ama sorun yaşayan da çok fazla doğal olarak güzel indirimleri de yok açıkcası dalga geçer gibi fiyat koyuyolar genelde
hmm benim baktığım bir çok üründe olan indirimlerini beğendim tabi abazı ürünlerin fiyatı garip bir şekilde

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ümit
Dostum millet kulaklık falan beklemiyor güzel sistemler bekliyordu, ve insanlarla dalga geçer gibi sistemler getirdiler. Hayır bir haftadır niye ortalığı yaygaraya verdiniz o zaman.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,023
İsim
1
hmm benim baktığım bir çok üründe olan indirimlerini beğendim tabi abazı ürünlerin fiyatı garip bir şekilde
dün mesela forumdan birine kasa bakıyoduk fiyat bi anda arttı bugün düşürmek için

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
30k ya 7500f 16gb 500gb halini çıkarsalar çok güzel olur. almışken 7800xt alalım
Zaten Olması gereken O hatta 1TB olmalı ve kasası daha güvenilir sağlam olmalı Yani Olması gereken Hale keşke diyoruz ki zaten yurt dışında çok daha iyileri oluyor muhtemelen

Sadece şunu toplayın bı türkiye fiyatı karşılastırın

Bazı Notlar⬇️

-ABD'de daha saat Sabah 9-12 Arası Olduğu İçin Asıl Büyük Sınırlı indirimler başlamadı

-Belki Bazıları Bilmiyordur Türkiye'ye Bu Ürünler Ekonomik nedenlerden dolayı Ülkeye göre fiyatlandırma yapılıp vs.Çok Daha Ucuza Geliyor yani bizim PC ve kampanya Fiyatları daha iyi olması gerekiyordu

-Bunu Gram Uraşmadan Yani filitrelemeden falan buldum yani demek istediğim Aynı özelliklere Sahip Daha Ucuz Sistemler Vardır her türlü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom