Ya hocam zaten önceki konuda'da dedim Malesef Alışveriş yapmaya devam ettiğiniz sürece evet indirim olmayacak ama zaten Zam kapıda zam'dan önce ne koparsak iyidir yoksa bu 30K'lık sistemi indirim ile 33K'ya satarlaBu sistemleri görüp hala bunlardan alışveriş yapan varsa devam edin
Evet (Dediğim özellestirmeler şart!!)Bu sistemden iyi midir ?PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
O konuda bilgim yok hocamhiçbir halükarda gigabyte b650m s2h almayın aldırmayın 9600X için bios attığımda anakart biosu yemiyor 9600x ile görüntü vermiyor dandik bi kart
Hmmm biraz düşünmem lazım hem site hem sistem olarak pc hocası 9'a çok yakındım.Evet (Dediğim özellestirmeler şart!!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
O konuda bilgim yok hocam
Millet anlayana kadar diyeceksin Hocam işte Niye susacaksın ki. Şu an İtalya'daki Johnny %40 indirimli alıyorsa Almanya'daki Michael%30 indirimli alıyorsa seni bir haftadır bekletip bu fiyatları veriyorlarsa...Ya hocam zaten önceki konuda'da dedim Malesef Alışveriş yapmaya devam ettiğiniz sürece evet indirim olmayacak ama zaten Zam kapıda zam'dan önce ne koparsak iyidir yoksa bu 30K'lık sistemi indirim ile 33K'ya satarla
Biraz şey gibi İsrail Boykotu gibi Zaten parası ödenmiş mallara boykot yapmak İsrail'i etkilemeyeceği gibi Biz Bu markalardan alısveris yapmasak bile yapanlar olduğu sürece fiyatlar degişmeyecek yapacak bir şey yok
Evet (Dediğim özellestirmeler şart!!)
O konuda bilgim yok hocam
Hocam bu'da güzel ama kasa ve psu'su malesef hiç güven vermiyor yansa ve tüm sistem gitse ne olacak? Tüm para çöp olur daha önce cooler master psu'm yanda ve kasa şansa kurtuldu bu yüzden artık PSU benim için önemli cooler master bile yanıyorsa ganermax'a gecmiş olsunpardon ben 7800xt versiyonu ile karıştırdım
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600 işlemci, ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı mevcuttur.www.gaming.gen.tr
psu yu ben araştırdım yurtdışında var baya kaliteli deHocam bu'da güzel ama kasa ve psu'su malesef hiç güven vermiyor yansa ve tüm sistem gitse ne olacak? Tüm para çöp olur daha önce cooler master psu'm yanda ve kasa şansa kurtuldu bu yüzden artık PSU benim için önemli cooler master bile yanıyorsa ganermax'a gecmiş olsun
+SSD'si Benim attığım sistemdeki SSD'nin Yarı hızına denk belki daha'da az
Eğer iyi bir kasa ve Psu olsaydı en azından ve Ssd'de bir tık daha iyi olsaydı Alınabilir'di attığınız sistem bence ama +1K fiyatlarda RTX 4070 Süper sistemler gödük Bu yüzden AMD sistemin bu fiyata iyi olduğunu düşünmüyorum
Yanlış yazmışım düzelttimekran kartı 7800xt yazmışsın 7700xt bulunuyor
Hocam bende normalde PC hocasının bir sistemini alacaktım kasımın başlarında falan ama sırf Reddit konularına bakındığımda yabancıların Kasayı ve psu'nun kötü olduğunu belirttiği için almadım hatta biri Tür list paylaşmıştı markanın en iyi psu'su bile sıralamada Yani S/A/B/C diye sınıflar varya orda B'ye giriyordu yani kötü diye biliyorumpsu yu ben araştırdım yurtdışında var baya kaliteli de
Hocam Ben Zaten alınabilecek diye yazdım efsane indirim falan demedim ve bence vatan'da 11.11'de yaptığı stok eritme ve teşhir ürünü elden çıkarmak için yaptığı indiriminden başka iyi indirim yapmadı kesinlikleBedavaya ürün vericekler bir daha itopyadan toplu iğne almam bide foruma yazmışlar efsane indirimler utanmıyorlar.
Vatan jumbum dışında indirim yapan olmadı bu ay
Kulaklıklarda MediaMarkt bide